BAKA PRASE DOBIO 20 TUŽBI, sledi totalno razotkrivanje nedela jutjubera: Đedović otkrio na koji način je Ilić OŠTETIO državu! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.09.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović progovorio o aferi Bake Praseta!

BAKA PRASE DOBIO 20 TUŽBI, sledi totalno razotkrivanje nedela jutjubera: Đedović otkrio na koji način je Ilić OŠTETIO državu! (FOTO)

Foto: outube.com printscreen/Baka Prase, Instagram.com

Novinar Marko Đedović, našao se u epicentru raskrinkavanja jutjubera Bogdana Ilića, poznatiheg kao Baka Prase. Podsetimo, Đedović je otkrio niz njegovih malverzacija i nasilja koje je činio nad maloletnim licima, a sada je odlučio da progovori o tužbi koju će jutjuber dobiti uskoro. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink, Youtube.com printscreen/Baka Prase

Željko Mitrović i Baka Prase

 

- Pošto čujem da se prasem raspituje okolo vezano za rođendan i ne negira da je istina ono što ja govorim, već se pita odakle ja to znam. Imam samo da mu poručim da se ne nervira imaće poligrafskih ispitivanja, pa neka tamo odgovoara na pitanja o rođendanu, s**sualnom zlostavljanju i uznemiravanju maloletnica.

- A posebno na pitanja na koji način od Gugla prima pare, kao porske obaveznik Srbije, kako prima pare od Jutjuba agregatora i da li je uzimao i na koji način keš od jutros navedenih sponzora u Novom jutru. 

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Marko Đedović Instagram

 

- Nek nam objasni ove stvari, jer ako nije prijavio, a nije, novac ovo potpada pod kategoriju utaja poreza prvog stepena. Što se mene tiče, kao svedoka, uvek sam spreman da dam izjavu o svim saznanjima sa kojim raspolažem i da zajedno sa njim idem na poligraf, gde bih i potvrdio sve moje navode!

- Koliko znam, pored državnog tužioca i glavnog procesa, Bogdan Ilić zvani Baka Prase, imaće još dvadesetak različitih krivičnih tužbi od kojih su neke podnete već u prošli petak - napisao je Marko na Instagram profilu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Relja

11.09.2022 19:41

Stidise ne vodi tudje ratove . Djedovicu u svakoj corbi mirodjija si ostavi Bogdana i Mitrovica da rese svoja sranja. Mitrovic misli da je uhvatio boga da mu ne moze niko nista. A ona stara radi sta hoces ali ne koliko hoces.

Mirko

12.09.2022 10:03

Prase u kočinu. Baka u kučinu.