Darko Lazić dobija PRETNJE zbog nove devojke? Pevaču stižu poruke UZNEMIRUJUĆEG sadržaja!

Autor:

Zabava

10.09.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić zbog nove devojke ima probleme.

Darko Lazić dobija PRETNJE zbog nove devojke? Pevaču stižu poruke UZNEMIRUJUĆEG sadržaja!

Foto: printscreen/pinktv

Darko Lazić, zbog ljubavi ponovo ima probleme. Naime, prvo je Marina Gagić navodno napravila haos kada je čula da Darko ima novu devojku Katarinu, a sada pevač dobija i pretnje, prenosi Svet.

- Pa ne možeš da se ljubakaš okolo kao klinac, imaš dvoje dece, ne ide da razmišljaš samo o svojoj guzici, moraš da vodiš računa i da svoju porodicu i majke svoje dece ne staviš u nezgodnu situaciju. Ne znam šta taj čovek radi. Njegova devojka je sada, tvrde neki, razvedena, kažu da je otišla od muža koji nije bilo ko, što bi se ovde reklo, faca je i skroz OK čovek. On ne pravi problem koliko znam, ali to što Darko radi osudili su mnogi, čak i njegovi prijatelji, pa ne treba da se čudi što mu sad stižu neke poruke na telefon da ne glumi mangupa i slično. Neki mu i prete - ističe izvor za pomenuti medij, pa dodaje:

Republika

Foto: www.youtobe.com/Darkova Kuhinja

Darko Lazić

- Ne zna se od koga su te poruke, ali Darka i ne zanima da se bakće sa hejterima koji nemaju druga posla nego da se bave njegovim životom. Ima veće probleme sa Anom Sević i Marinom Gagić koje čitaju sve te tekstove po novinama i portalima, a onda im nije drago da decu puste da idu sa njim ko zna gde - kaže izvor blizak pevaču.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pera

11.09.2022 21:04

Ma nije njima drago to sto su izgubile, sta su imale, kasno su shvatile pogotovo marina, dok je covek hteo sve i bio covek, dok je ovu marinu gledao ko kraljicu opanak se pocipelio, sad vise nema dareta cipela ponovo postaje opanak pa joj smeta, nije njoj zbog deteta nego zbog nje same, samo cepaj dare, i ne okreci se