Nakon 17 godina majka našeg glumca otkrila uzrok TRAGEDIJE koja je potresla naciju! Njegova SMRT bila je obavijena velom tajni, a onda su procurili detalji OBDUKCIJSKOG nalaza!

Autor:

Zabava

10.09.2022

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Dušana Pekića otkrila uzrok smrti sina.

Nakon 17 godina majka našeg glumca otkrila uzrok TRAGEDIJE koja je potresla naciju!  Njegova SMRT bila je obavijena velom tajni, a onda su procurili detalji OBDUKCIJSKOG nalaza!

Foto: youtube.com/printscreen

Dušan Pekić je bio mladi glumac koji se proslavio ulogom Pinkija u filmu ''Rane'', ali nažalost, i njegov život se završio slično Pinkijevom, tragično.

Odrastao je u Beogradu u najtežim vremenima, a sreća ga je pogledala kada su ga producenti filma primetili u Zemunu i savetovali ga da se prijavi za audiciju, tada je imao svega 15 godina. Otišao je na audiciju i tamo oduševio čivatu ekipu. Kako su neke scene iz ''Rana'' snimane u Grčkoj, to je bila idealna prilika da prvi put napusti zemlju. Sanjao je da će upisati Fakultet dramskih umetnosti i postati profesionalni glumac, nažalost to se nije dogodilo.

Republika

Foto: youtube printscreen

Dušan Pekić u filmu Rane

Naime, on je 2000. godine otišao u Kraljevo na odsluženje vojnog roka, a u noći između  26. i 27. marta tada 19-ogodišnji Dušan Pekić preminuo je u vojnoj kasarni, a navodilo se da se radilo o prevelikoj dozi droge, dok su oni koji su ga poznavali govorili da je bio ugušen u snu.

Njegova majka Milunka je 2017. godine javno govorila o smrti svog sina.

- Prošlo je 17 godina od smrti mog sina! U početku je vreme tako sporo prolazilo, a bol pritiskao. Teško mi je i danas da se prisetim toga. Dušan je bio omiljen u društvu, a i među ženskim svetom. Imao je dosta simpatija i nekoliko devojaka. Njegova devojka Jelena Janković bila je puna života, kao i on. Žao mi je što odavno nemam nikakav kontakt s njom, volela bih da se čujemo - rekla je ona tada za domaće medije.

- Dobio je novu ulogu, ali smrt je bila brža. Bio je u Kraljevu u vojsci. Prethodnog dana bila je zakletva. Preterao je sa pićem. Kad smo se rastali, otišao je sa drugom do susednog grada i nastavio da pije. Vratili su se oko ponoći u kasarnu. Kad je ujutru oficir budio vojnike iz njegove sobe, svi su morali da ustanu. Njega je ostavio da spava jer mu je bio miljenik, a i inače se teško budio - rekla je Milunka i dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rane (@_pinki80_)

 

- Da ga je oficir probudio kad i ostale vojnike, i sad bi bio živ, ali nije. Kasnije, oko osam sati, neko je ušao da nešto uzme i čuo da krklja. Tad su svi pojurili da ga spasu, ali bilo je kasno. U obdukcionom zapisniku piše da je smrt nastupila usled gušenja, zbog udisanja želudačnog sadržaja. 'U grlu, dušniku i glavnim dušnicama nalazi se obilna količina želudačnog sadržaja, koja skoro u potpunosti ispunjava njihov lumen i u kome su prepoznatljivi delići polusvarene hrane'. Nakon 17 godina sam se usudila da pročitam taj nalaz - rekla je Dušanova mama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Gogi

10.09.2022 12:37

A vamo se prepricava da je umro od leukemije i svakakve izmisljotine. A on umro jer je bio glupi klinac .

Da daaaaa

10.09.2022 12:48

Od atonije mišića dijafragme i zatvarača želuca zbog droge i alkohola.

Dzjordzje

10.09.2022 13:44

Desetar je trebao da ih probudi i da izvesti podoficire i oficire da svi vojnici posle položene zakletve su trezni ili pijani ili mamurni.uvek proveravas zdrastveno stanje svih vojnika ujutru jer su ti oni povereni od strane roditelja.guras i na silu i budis iz kreveta.

aleks

11.09.2022 05:37

и сад ми треба да се потресемо због будале!