Seka na ivici SUZA! Dijeta je DOTUKLA: Opet nema slanine!

Autor:

Zabava

09.09.2022

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić u depresiji zbog dijete.

Seka na ivici SUZA! Dijeta je DOTUKLA: Opet nema slanine!

Foto: youtube.com/Blic

Pevačica Seka Aleksić ne krije da često kuburi s dijetama zbog sklonosti gojenju, a ovog puta je zažalila što se uopšte probudila jer je za doručak morala da pojede sveže pripremljenu kašu od voća, te je na sve to i opsovala.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Seka Aleksić

Naime, pevačica je doslovno bila na ivici suza dok je jela voćnu kašu, pa se sažalila nad samom sobom, a onda, na iznenađenje svih, počela da psuje.

- Opet nema slanine, je*o mi pas mater, opet jedem ne znam ni šta jedem - kukala je Seka, dok ju je sve vreme snimao njen prijatelj i saradnik koji inače vodi računa da pevačica jede redovno i zdravo da bi održala liniju koja je u poslednje vreme na zavidnom nivou.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Seka Aleksić na dijeti

Aleksićeva se trenutno nalazi u Istanbulu, odakle je podelila nekoliko storija na Instagram profilu, pa pokazala kako izgledaju njeni obroci. Seka se požalila fanovima u storiju da mora da jede samo zdrave slatkiše i namirnice, te spomenula i muža Veljka.

- Ti sad meni serviraš sve ovo što se lepo slika, a za slaninu kažeš da se ne slika lepo. Dosta mi je jedan muž kući koji mi određuje šta ću da jedem, sad to isto doživljavam i od tebe, baš lepo - obratila se Seka saradniku.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Seka Aleksić o dijetama

Inače, pevačica je jednom prilikom ispričala kako je teško da izađe na kraj s kilogramima s obzirom na to da je ona neko ko voli da kuva i uživa u hrani.

- Zdrava ishrana, to nisu nikakve dijete, jedem pet obroka dnevno. Veljko jede sve što ostane, ali samo zdravo. Najveći moj problem je što sam ja kuvarica, domaćica koja kuva i mesi i onda, jednostavno, preterala sam u jednom momentu. No, to se kod mene često dešava - iskrena je bila Seka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading