Oglasio se čovek koji je SPOJIO Baku i Veljka Belivuka! Zaštićeni svedok otkrio sve detalje REKETIRANJA i GEPEKOVANJA!

Autor:

Zabava

08.09.2022

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji poznanstva Bake Praseta i Veljka Belivuka.

Oglasio se čovek koji je SPOJIO Baku i Veljka Belivuka! Zaštićeni svedok otkrio sve detalje REKETIRANJA i GEPEKOVANJA!

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ/printscreen/youtube.com

Poznato je da Baka Prase poznaje Veljka Belivuka, a kako se navodi u dokumentarnom filmu Željka Mitrovića ''Internet nasilje'', Ilić je slagao u važnim detaljima. Naime, kako se navodi, prećutao je da je nakon rođendana na kom je upoznao Velju Nevolju, počeo i da mu plaća reket.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Veza Bake Praseta i klana Velje Nevolje

Iako je Baka nedavno snimio video u kom je ispričao pojedinosti sa rođendana, ali izgleda da je ono najvažnije prećutao.

Svedok u dokumentarcu tvrdi da je nakon tog rođendana Baka gepekovan i da od tada plaća reket Velji.

- Baka je određenom trenutku pričao istinu, a onda su preovladali kompleksi i zaboravlja na istinu. Ja sam neko ko je preko zajedničke drugarice njega poslao na rođendan gde je on upoznao Baku Praseta. Delove i sve segmente vrlo dobro znam - počeo je priču zaštićeni svedok dokumentarnog filma:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Rekonstrukcija maltretiranja Bake Praseta

- Deo gde govori kako su se upoznali je istina, a ona prestaje u delu kada je rekao da se neke stvari nisu dogodile, a te stvari su se dogodile i to je način na koji je on počeo da plaća reket - nastavio je svedok, nakon čega je puštena rekonstrukcija Bakinog gepekovanja:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Svedok o poznanstvu Bake i Velje Nevolje

- Nakon toga je on rekao ''Vau, do ja*a je bila vožnja''. Procente tačno ne znam, ali znam da je nakon toga počeo da mu plaća reket. Prvenstvena priča je bila da je bio dogovor da će mu Velja pomoći oko nekih zaostalih dugovanja, a on će njemu dati procenat, to je bila poslovna politika koja je vezivala njih dvojicu, a onda se to pretvorilo u neke druge stvari.

Kako stručnjaci navode, Baka je plaćanjem reketa i davanjem procenata zarade mafiji, bio saučesnik u brojnim krivičnim delima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Melanija

09.09.2022 08:22

Čuj: "Zaštićeni svedok"! Videćemo koliko je zaštićen kada Baka Prase presavije tabak.