Jovana Jeremić u DRUŠTVU legendarnog Batistute! Ne skidaju osmeh sa lica, a voditeljka otkrila detalje druženja: Spekuliše se šta smo radili! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.09.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić o druženju sa Batistutom.

Jovana Jeremić u DRUŠTVU legendarnog Batistute! Ne skidaju osmeh sa lica, a voditeljka otkrila detalje druženja: Spekuliše se šta smo radili! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/jovanajeremić

Voditeljka Jovana Jeremić podeila je fotografiju na kojoj je sa legendama fudbala Duletom Savićem i Batistutom, a onda je objasnila otkud u njihovom društvu.

- Ono o čemu bruji cela Srbija jeste dolazak čuvenog fudbalera Gabrijela Batistute, čuvene fudbalske legende koji je došao u Beograd. Svi pričaju o njegovom dolasku, o večeri koju smo Batistuta, Dule Savić i ja imali, ali i o reklami koju Batistuta, Dule Savić, Aca Lukas i ja snimamo, odnosno snimili smo. Reklma je ostala da se dovrši i svi se pitaju šta ja radim u toj reklami jer stvarno nemam pojma o fudbalu. Ja moram da kažem da ja stvarno i ne znam ništa o fudbalu, ali moram da kažem da sam sportista od svoje sedme godine, upražnjavam zdrav način života i sigurna sam da svetski fudbal voli mene jer me je izabrao pored, ako mene pitate, mnogo većih lepotica, ali mislim da je to stvar šarma i energije koji su svetski stručnjaci iz sveta fudbala procenili. Odlučili su da bi baš ja trebalo da budem u ovoj kultnoj reklami, ali sa legendama fudbala i muzike. Ja u toj reklami, otkriću vam ekskluzivno, glumim samu sebe, novinarku i voditeljku najgledanijeg jutarnjeg programa u zemlji gde najavljujem Batistutu na jedan specifičan način, a koji saznaćete u okviru reklame. Dovoljno sam vam već rekla. Bilo nam je veoma lepo na večeri i vidim da se spekuliše šta smo to Batistuta i ja radili. Radili smo ono što rade svi poznati ljudi, proslavili smo naše snimanje. Za mene se vrlo dobro zna da sam ja neko ko je častan i pošten u svakom smislu i da ovaj posao radim isključivo za novac i to veliki i da kod mene nikakve druge stvari ne dolaze u obzir, posebno kada je neko zauzet. A svi koji su imali neke zle namere da znaju da je Batistuta oženjen i da ima veliku decu i da začepim usta svim zlim jezicima. Batistuta je predivan i bilo je fenomenalno raditi sa svim tim divnim ljudima, i bila mi je čast i zadovoljstvo. Ljubi vas vaša Jovana i pratite moj Instagram profil jer će se upravo tu pojaviti moja reklama i na svim kanalima širom Srbije i regiona - rekla je Jovana za Informer.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading