Fudbaler SNIMAO poznatu voditeljku tokom INTIMNOG ODNOSA sa DVOJICOM prijatelja! Ona progovorila o SKANDALU: Učinjen mi je TEŽAK ZLOČIN!

Autor:

Zabava

07.09.2022

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka progovorila o intimnom snimku.

Fudbaler SNIMAO poznatu voditeljku tokom INTIMNOG ODNOSA sa DVOJICOM prijatelja! Ona progovorila o SKANDALU: Učinjen mi je TEŽAK ZLOČIN!

Foto: printscreen/youtube.com/Bad Max

Nekadašnja loto devojka Tina Katanić (38) progovorila je nakon sedam godina o privatnom snimku zbog kog se povukla iz javnosti.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Bad Max

Tina Katanić

- Najiskrenije, bila sam žrtva krivičnog dela i teže povrede privatnosti. Čak i kada budem u prilici da kažem vama i medijima koji će preneti moje reči, pa će sigurno mnogi ovo pročitati, moram da kažem da su mnoge druge devojke bile žrtve poput mene. Želim da podignem svest o tome da se ne odmahuje rukom i stigmatizuje nešto što je nastalo iz čistog poverenja. Važno je čuti ko je žrtva, a ko je počinio teško krivično delo. Na sreću, žene su danas zaštićene svim mogućim konvencijama i krivičnim i mnogim drugim zakonima. Uostalom, presuda je doneta, a ona kaže da su počinjeni teški zločini - rekla je Tina za hrvatski Story.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Bad Max

Tina Katanić o snimku

2015. godine je u javnost dospeo snimak zbog kog je Domagoj R. (28) u oktobru prošle godine osuđen na godinu i 11 meseci zatvora. Naime, on je snimio manekenku tokom intimnog odnosa sa dva prijatelja, a potom je to preneo trećoj osobi.

- U tom periodu najgore mi je bilo zbog porodice, pa ni zbog mene. Izašla sam iz svega uzdignute glave. Najvažnije mi je da je doneta pravosnažna presuda i da je lice dobilo zatvorsku kaznu. Zatvorska kazna mi ne znači skoro ništa jer mi je pričinjena nepovratna šteta, ali mi služi kao poruka da se ne mogu i ne smeju činiti krivična dela i nekažnjeno uništavati tuđi životi. Rekla bih da to nije bio skandal, već težak zločin – objasnila je ona i dodala da su joj roditelji, prijatelji i tadašnji dečko bili najveća podrška u teškom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Kizo

07.09.2022 21:52

Hebga trpala si se ko vreća bez dna.

Max

08.09.2022 04:18

Obraz ko djon, jos i zrtva...Gde ide ovaj svet....cccccvv

MrGood

08.09.2022 07:47

Svasta je naucila osim da ne treba biti kurva.