ČIST PROMAŠAJ! Spomenik Šabana Šaulića u Šapcu naišao na KRITIKE: Hasan Dudić razočaran, društvene mreže bruje - ON NIJE OVAKO IZGLEDAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.09.2022

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama digla se prašina oko spomenika Šabanu Šauliću koji je svečano otkriven juče u Šapcu.

ČIST PROMAŠAJ! Spomenik Šabana Šaulića u Šapcu naišao na KRITIKE: Hasan Dudić razočaran, društvene mreže bruje - ON NIJE OVAKO IZGLEDAO! (FOTO)

Foto: ST/N.PANČIĆ

Juče je u Šapcu otkriven spomenik Šabanu Šauliću, a na ceremoniji se okupila porodica Šaulić, mnogobrojne kolege i prijatelji, kao i građani grada Šapca.

Šabanov veliki prijatelj i brat, Hasan Dudić bio je međutim, razočaran onim što je video.

- Nisam zadovoljan kako su lik napravili, tu su malo žurili, a on je baš imao lepu glavu da se napravi i nos mali je imao, čujem i komentare, ja čim sam ugledao ja sam to rekao. Valjda će to popraviti - iskren je Hasan.

Međutim, Hasan nije jedini kom se izgled spomenika nije dopao.

Korisnici društvenih mreža odmah su počeli da komentarišu da je Hasan potpuno u pravu, te da spomenik nimalo ne podseća na kralja narodne muzike.

Foto: ST/N.PANČIĆ

Spomenik Šabanu Šauliću u Šapcu

 

"Stvarno ne liči na Šabana Šaulića. Čist promašaj... Ipak je on bio velika zvezda", "U pravu je Hasan! Lice ni slično Šabanu, ali stvarno!", "Apsolutno ne liči na pokojnog Šabana!", "Više liči na Hasana nego na Šabana!", samo su neki od komentara koji su se našli na društvenim mrežama.

Međutim, bilo je i onih koji su tvrdili da nema potrebe tražiti "dlaku u jajetu", te da, po njihovom mišljenju, spomenik odgovara liku legendarnog pevača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Milans

09.09.2022 05:28

Ko nije znao šabana i nema gde da ga vidi,tv,fotka i slično, neće ni znati,tj. Imaće potpuno pogrešnu sliku šabana...ko zna ko je ovaj lik sa na spomeniku...da nisu majstori ilzlili nekog svog rođaka ili pokojnog kolegu??? Molim vas proverite....