NIJE VEROVAO DA ĆU BITI TAKO DIREKTNA! Jovana Jeremić se provodila sa BATISTUTOM, pa otkrila kako je protekao SUSRET! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.09.2022

06:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojne javne ličnosti imale su priliku da se upoznaju i fotografišu sa legendom svetskog fudbala, a među njima je bila i voditeljka Jovana Jeremić.

NIJE VEROVAO DA ĆU BITI TAKO DIREKTNA! Jovana Jeremić se provodila sa BATISTUTOM, pa otkrila kako je protekao SUSRET! (FOTO)

Foto: youtube/Ami G Show

U jednom prestoničkom restoranu u Beogradu na vodi organizovana je proslava povodom snimanja reklamnog spota sa legendarnim fudbalerom Gabrijelom Batistutom, koji je ovim povodom doputovao u našu prestonicu.

Brojne javne ličnosti imale su priliku da se upoznaju i fotografišu sa legendom svetskog fudbala, a među njima je bila i voditeljka Jovana Jeremić, koja takođe ima ulogu u pomenutom spotu.

Jovana je uživala u druženju sa argentinskim fudbalerom, ali i legendom srpskog fudbala Dušanom Savićem, a fotografijom se pohvalila putem društvenih mreža.

Republika

Foto: Instagram

Jovana Jeremić u društvu Duleta Savića i Batistute

 

- Sudbina je tako htela! Dule, Batistuta i ja u reklami koja će biti kultna! Ne znam ništa o fudbalu, osim što sam sportista i volim sport! - napisala je Jovana uz objavljenu fotografiju.

Jovana je potom za domaće medije otkrila kako je protekao susret:

- Bilo je fenomenalno iskustvo. Ja pričam španski, tečno kao srpski. On je naravno Argentinac. Nije verovao da ću ja biti tako direktna, neposredna. Ja kad nešto hoću, ja idem i uzmem. Slikali smo se sad i sa Duletom Savićem, stvarno je bilo prelepo - istakla je voditeljka za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading