Izrečena KAZNA muškarcu koji je PRETIO Jovani Jeremić! Dobio 6 MESECI i ZABRANU PRILASKA, voditeljka se ODMAH oglasila! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.08.2022

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Jovana Jeremić nakon sudske presude.

Izrečena KAZNA muškarcu koji je PRETIO Jovani Jeremić! Dobio 6 MESECI i ZABRANU PRILASKA, voditeljka se ODMAH oglasila! (FOTO)

Foto: ST/D. Kadić, Profmedia

Danas su saslušani Jovana Jeremić i muškarac iz Apatina koji joj je nedavno slao preteće poruke i predstavljao se kao čovek Veljka Belivuka, a sada je voditeljka otkrila epilog čitave priče, te otkrila da je sud presudio u njenu korist.

- Bilo mi je važno da isterala svoje do kraja! Čovek koji mi je pretio je priznao krivicu i ja sam i sudskim putem dokazala da sama sebi nisam slala poruke kao što su neke starlete tvrdile.  Nisam istakla imovinsko-pravni zahtev u okviru krivičnog postupka protiv 26-godišnjeg okrivljenog mladića iz Apatina. Neću mu tražiti ni naknadu štete za pretrpljenu bol u okviru parničnog postupka. Takav novac mi nije cilj. Samo sam htela da slucaj isterao do kraja i dokažem da ja Jovana Jeremić NIKAD NE LAŽE! - napisala je voditeljka i dodala:

Republika

Foto: printscreen/instagram/jovanajeremicmilosevic

Jovana Jeremić o presudi

- Mladić će 6 meseci biti u kućnom zatvoru i izrečena mu je zabrana prilaska meni. Hvala tužilaštvu. Protiv mladića nemam ništa i poražavajuće je šta je radio. Ne mrzim ga. Samo žalim jer se ogrešio, a vreme će mu pokazati sve - napisala je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading