BAKA PRASE UHVAĆEN U LAŽI: Pokušao da obmane narod da je POVREĐEN, sve isplivalo na videlo, jutjuber se sam UKOPAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.09.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Ilić slagao naciju da je povređen!

BAKA PRASE UHVAĆEN U LAŽI: Pokušao da obmane narod da je POVREĐEN, sve isplivalo na videlo, jutjuber se sam UKOPAO! (FOTO)

Foto: ST/V.Lukić/E stock

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, i vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, već par dana vode medijski rat nakon što je Ilić optužio Mitrovića da mu duguje novac i da mu je ukrao ideju za televiziju.

Od tad njihov sukob ne jenjava, a juče je jutjuber izjavio da ga je obezbeđenje televizije Pink bez razloga napalo, te da je od navodnih povreda zadobio potres mozga. Međutim, ispostavilo se da je to laž.

Republika

Foto: Instagram.com, Youtube.com printscreen/Baka Prase

Baka Prase i Željko Mitrović svađa

 

Juče je Baka Prase došao ispred zgrade televizije Pink sa velikom drvenom figurom muškog polnog organa, a na ulazu je bio zaustavljen od strane obezbeđenja.

Bogdan je tvrdio da ga je obezbeđenje napalo, te da je dobio potres mozga, međutim, na snimku koji je objavio i sam vlasnik televizije, Željko Mitrović, ne vidi se da je došlo do fizičkog obračuna.

- Ležim dva sata u krevetu i vrti mi se u glavi, povraća mi se... Izgleda da imam potres mozga. Idem u bolnicu pa u policiju.

Baka Prase je već u sledećem storiju napisao:

Republika

Foto: Instagram.com

Baka Prase Instagram

 

- Nijedan prekršaj nije napravljen sa moje strane, dok su oni meni naneli telesne, spoljašnje i unutrašnje povrede.

Bogdan je nešto kasnije objavio nalaz lekara, odnosno potvrdu da je imao povredu glave sa latinskim nazivom 'Laesio traumatica capitalis, superficialis' i šifrom 'S00', što znači da je u pitanju površinska povreda glave, tj. najobičnija modrica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading