Pobegao glavom bez obzira! Skandalozni snimak Bake Praseta, jutjuber NESTAO sa Pinka kad je ugledao bezbednjake, Mitrović ga URNISAO: Nosis DRVENI PENIS sa razlogom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.09.2022

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović objavio snimak Bake Praseta kako beži od bezbednjaka ''Pinka''.

Pobegao glavom bez obzira! Skandalozni snimak Bake Praseta, jutjuber NESTAO sa Pinka kad je ugledao bezbednjake, Mitrović ga URNISAO: Nosis DRVENI PENIS sa razlogom! (VIDEO)

Foto: Instagram.com, Youtube.com printscreen/Baka Prase

Željko Mitrović objavio je kao što je i obećao snimak na svom Instagram profilu Bake Praseta, koji je došao ispred televizije Pink kako bi provocirao, a onda pobegao glavom bez obzira kada je ugledao obezbeđenje.

- Evo kako seoski džiberčić od Baka Praseta, ulazi na privatni posed Pinka, a onda u sisretu sa bezbednjacima počinje da muca i beži kao zadnja pičkica! Vidi pi*ketino jedna smrdljiva, za ovu maratonsku bitku, u kojoj ja lično uživam trebaće ti više od tih mravljih mudašaca! P.S. Oni koji me poznaju znaju šta znači Rekvijem u D molu! P.S. Džiberčiću, nosiš taj drveni ku*ac, verovatno sa razlogom! Ne ide se u bitku drvenim ku*cem! P.S.S. Pesma diss track posvećena Baki evnuhu, stiže za par sati samo da se izmontira! 

 

Nikoĺa Kovinic, [9/2/2022 11:14 PM]

 

Podsetimo, medijski rat između jutjubera i vlasnika ružičaste televizije počeo je tokom lajva Bake Praseta, koji je izneo niz uvreda na račun Mitrovića, ali kako stvari stoje, zaneo se, jer je Željko spreman da ga uništi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading