Baka Prase je LIZAO zadnjicu Velji Nevolji! Javnost BESNA na jutjubera, isplivava PRLJAV VEŠ: Navodi devojke na SAMOUBISTVO!

Autor:

Zabava

02.09.2022

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost urnisala Baku Praseta.

Baka Prase je LIZAO zadnjicu Velji Nevolji! Javnost BESNA na jutjubera, isplivava PRLJAV VEŠ: Navodi devojke na SAMOUBISTVO!

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ/printscreen/youtube.com

Rat Željka Mitrovića i Bake Praseta se ne zaustavlja, a vlasnik televizije ''Pink'' najavio je ozbiljno raskrinkavanje jutjubera, te mu je zapretio svim što planira da iznese o njemu. Međutim, pored njega i javnost se digla na noge, pa osula paljbu po Baki.

Republika

Foto: instagram.com/zeljkomitrovic

Željko Mitrović zapretio Baki Prasetu

Naime, ispod objave Željka Mitrovića na Instagramu u kojoj majka Natalije Š. moli jutjubera da prestane da joj maltretira ćerku, brojni korisnici ove društvene mreže su dali svoj sud i još jednom pokazali da vlasnik ružičaste televizije govori istinu.

- Svi grobari znaju da je Baka Prase lizao Velji bulju. Zna on šta je sve radio, dobro se znaju. I onog njegovog popa treba izbaciti iz crkve. Zar on decu da nam vaspitava, a gle kakvog odrona ima od sina. Čim sve aminuje sinu debilu, tu nešto nije normalno - napisao je L. M. i optužio jutjubera da navodi devojke na najgore stvari, te da ga hitno treba kazniti i strpati u zatvor:

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Baka Prase

- Prase navodi devojke na samoubistvo i ne robija? Alo, ljudi! Kiku ne smemo da zaboravimo. On je Kiku namerno dovodio do toga da počne da koristi bromazepam i narkotike. Baka je nju navukao na bensedine i eksere. Baka svinja ima odgovornost za njenu smrt, namerno je maltretirao devojku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading