BIVŠA DEVOJKA MU UMRLA NA NASTUPU! Velika tragedija obeležila život našeg PEVAČA, o teškim trenucima RETKO GOVORI

Autor:

Zabava

02.09.2022

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život našeg poznatog pevača obeležila je velika tragedija o kojoj nerado govori.

BIVŠA DEVOJKA MU UMRLA NA NASTUPU! Velika tragedija obeležila život našeg PEVAČA, o teškim trenucima RETKO GOVORI

Foto: youtube.com/printscreen

Pevač Petar Mitić nakon učešća u muzičkom takmičenju Zvezde granda 2011. godine izgradio je zavidnu karijeru, a danas uživa u porodičnom životu sa suprugom i koleginicom Ivanom Pavković.

Međutim, potresni detalji iz njegove prošlosti malo su poznati javnosti.

Naime, pevač Petar Mitić 2009. godine doživeo je veliku tragediju, kada je njegova bivša devojka i prijateljica preminula na njegovom nastupu.

Foto: ST/Dragan Kadić

Petar Mitić

 

– To je veoma tužna priča. Zvala se Sanja, bili smo saradnici. To je devojka koja je radila sa mnom dok sam bio tezgaroš u Vranju – prisetio se pevač u jednoj emisiji na Grand televiziji, prenosi GrandOnline.

– Nažalost, neki mladi ljudi nas pre vremena napuste. Takve ljude ne treba nikako zaboraviti, vredni su pomena uvek, ali bežim od toga jer sam veoma emotivan i jer me sve to dotiče. Ali lepo je setiti se nje.

Foto: youtube.com/printscreen

Petar Mitić

 


Petar je ispričao da se tragedija desila na njegovom nastupu i dodao da je u medijima došlo do zabune kada su objavili da mu je preminula devojka.

– Ja sam došao da radim, a kada se to desilo mi smo bili dobri prijatelji, tako da sam više izgubio pravog prijatelja i druga, a ne devojku jer sam u tom trenutku bio sa drugom. Zato je došlo do nesporazuma u medijima, ali svakako je jedan veliki gubitak – izjavio je Petar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading