Željko Mitrović UNIŠTIO Baku Praseta: Jutjuber priznao da je Nataliju ZARAZIO MONONUKLEOZOM!

Autor:

Zabava

01.09.2022

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase priznao je da je zarazio mononukleozom potencijalnu zadrugarku Nataliju Š.

Željko Mitrović UNIŠTIO Baku Praseta: Jutjuber priznao da je Nataliju ZARAZIO MONONUKLEOZOM!

Foto: Instagram.com, Youtube.com printscreen/Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase ušao je u medijski rat sa vlasnik Pink imperije, Željkom Mitrovićem. Željko je na Instagram profilu objavio status koji je pre nekog vremena napisala majka devojke Natalije Š. koju je jutjuber zarazio mononukleozom, što je sada i sam Ilić priznao. 

 

 

Naime, tokom videa koji je snimio, Baka Prase priznao je da ga je Natalija Š. koja je, kako i sam priznaje, trebala da uđe u rijaliti ,,Zadrugu" oralno zadovoljila, a tom prilikom joj je preneo mononukleozu. 

- Kad smo kod Zadruge, ima ova jedna riba, koja je meni igrom slučajeva popušila k*rac 2019. godine, samo je to bilo. Trebala je da uđe u Zadrugu, da bi dobila poene, verovatno je rekla: ,,Znaš, ja sam bila sa njim, malo sam mu celivala tukija i malo mi je preneo mononukleozu". Ko zna kad je to bio, da l' sam joj preneo mononukleozu, skroz moguće, ali sam se ja izlečio. Tu krivicu možda i mogu da prihvatim! - priznao je Ilić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading