Prva Lunina slika nakon izlaska iz BOLNICE: Đoganijeva IZMORENA i ISCRPLJENA, podočnjaci do poda! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.09.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani pokazala je kako izgleda samo nekoliko sati nakon što je izašla iz bolnice!

Prva Lunina slika nakon izlaska iz BOLNICE: Đoganijeva IZMORENA i ISCRPLJENA, podočnjaci do poda! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Rijaliti zvezda i pobednica ,,Zadruga 2Luna Đogani je u toku jučerašnjeg dana operisana zbog promene na dojci, a u toku današnjeg dana je puštena na kućni oporavak.

Po napuštanju klinike, Luna je objavila kratak video zapis na Instagramu na kom ju je moguće videti umornu i iscrpljenu, ali nasmejanu budući da je u njenom naručju konačno bila ćerkica Mija.

Republika

Foto: Instagram.com

Luna Đogani Instagram story

 

- Biće ovo kratak video ali važan za sve vas, ali i mene. Moram da kažem da nisam želela da se sazna da sam imala intervenciju, ali eto u bolnici se sve sazna, tamo mi je dosta ljudi prilazilo, prepoznali su me. Moram da se zahvalim svima u bolnici Dragiša Mišović jer su vodili računa o meni, operacija je prošla dobro - ispričala je Đoganijeva ranije u toku današnjeg dana na svom Jutjub kanalu.

Podsetimo, Lunin brat Adam Đogani pred našim kamerama objasnio je o kakvom je zahvatu bio reč, kao i da je ona svakako danas trebala da napusti bolnicu. Potom je mladi Đogani apelovao na sve pripadnice lepšeg pola obrate pažnju na njihovo zdravstveno stanje i da redovno odlaze kod doktora.

- U pitanju je bila samo rutinska operacija, ali svakako da bi devojke trebale da paze na te stvari i da na vreme odlaze kod doktora. Luna je već neko znala da ima, pa je samo praćeno i sada je doneta odluka da se to odstrani. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Nata

02.09.2022 07:18

Svakog dana po nekoliko napisa o njoj. Kao da je u pitanju Jovana Broz