RAT se nastavlja u Hrvatskoj? Miša Grof kupio NEKRETNINE pored Nikoline: Ne interesuje me ONA ni njena kućerina!

Autor:

Zabava

30.08.2022

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miša Grof kupio nekretnine u Opatiji.

RAT se nastavlja u Hrvatskoj? Miša Grof kupio NEKRETNINE pored Nikoline: Ne interesuje me ONA ni njena kućerina!

Foto: Tanjug/T. Valič, D. Kadić

Rat između oca pokojnog Vidoja Ristovića Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof i voditeljke Nikoline Pišek ne jenjava, pa je tako Grofova odluka da kupi nekoliko nekretnina u Opatiji, gde živi i njegova snaja, iznenadila mnoge.

- Mene ne interesuje njena kućerina koju je zidala s Vidojem, ne planiram zbog toga da se sudim s Nikolinom. Advokate u Hrvatskoj sam angažovao jer kupujem veliku kuću u Opatiji, gde planiram da živim. U planu mi je da kupim nekoliko kuća tamo, ranije sam tamo živeo. Želim da imam svoju oazu u kojoj ću moći da boravim u starosti - kazao je Miša Grof za Kurir i dodao da još uvek ne zna šta se dešava sa Vidojevom imovinom:

Republika

Foto: E-Stock

Miša Grof kupio nekretnine u Opatiji

- S njom nisam ni u kakvom kontaktu, nemamo komunikaciju. Ne znam šta se dešava s tim, moj advokat je bio na odmoru. Koliko sam ja upućen, taj postupak će se pokrenuti tek polovinom septembra - zaključio je Ristović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading