Otkrivena ISTINA o braku ćerke Miroslava Ilića i poznatog POLITIČARA! Isplivali detalji njihovog prvog susreta!

Autor:

Zabava

31.08.2022

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Miroslava Ilića u srećnom je braku dve decenije.

Otkrivena ISTINA o braku ćerke Miroslava Ilića i poznatog POLITIČARA! Isplivali detalji njihovog prvog susreta!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ćerka pevača Miroslava Ilića retko se pojavljuje u javnosti, uglavom je možemo videti na koncertima njenog oca. Marija je udata za Dragana Šutanovca i godinama su u skladnom braku, a kako političar priznaje, bilo ju je teško osvojiti.

Republika

Foto: ATA Images

Miroslav Ilić

Naime, njih dvoje su se zavetovali na večnu ljubav pre više od 20 godina i imaju dva sina Predraga i Strahinju, koje Miroslav obožava.

‒ Kada smo prvi put pričali nasamo, pitao sam je kako se preziva. Odgovorila mi je Ilić. A ja mrtav-ladan pitam: "Kao onaj pevač Miroslav Ilić?" Potvrdila mi je i usput me upitala zašto me njeno prezime asocira na Miroslava Ilića. Ja kažem: "Pa, dobro, može i kao Milovan Ilić Minimaks." Tek onda sam saznao da je ćerka poznatog estradnog umetnika - ispričao je Šutanovac svojevremeno ovu anegdotu.

Inače, Marija Ilić je završila prestižne škole u Velikoj Britaniji i Francuskoj i radila je na visokim pozicijama u brojnim bankama. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading