Tamara Đurić se oglasila nakon navoda da je pretrpela porodično NASILJE: Starleta kratkom porukom objasnila SVE!

Autor:

Zabava

30.08.2022

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medijima se danas proširila informacija o tome da je starleta Tamara Đurić navodno pretrpela nasilje od svog supruga Nikole Kačarevića, kog je potom prijavila policiji.

Tamara Đurić se oglasila nakon navoda da je pretrpela porodično NASILJE: Starleta kratkom porukom objasnila SVE!

Foto: printscreen/RTVPink

Nakon navoda o pretrpljenom nasilju, Tamara Đurić oglasila se za Republiku i potvrdila nam da je u njenom braku sve u najboljem redu.

 - Nije bilo nikakvog šamaranja. Detetu smo vadili papire za pasoš, ne znam odakle informacija da sam pretučena ili bilo šta. Ne znam ko je pustio te informacije, sve je super - rekla nam je Tamara.

Tamara je potom i putem Instagrama objavila i snimak na kom pozira ispred kamere dok se iza njenih leđa njen suprug igra sa njihovom naslednicom, želeći time da svima stavi do znanja da do sukoba nije došlo.

- Nikola, biješ k'o murija! Ništa se ne vidi - rekla je kroz osmeh Tamara u snimku.

Podsećamo, kako je Informer danas nezvanično saznao, Tamara je navodno jutros pretrpela nasilje od svog supruga kog je potom prijavila policiji.

- Tamara je policajcima rekla da joj je suprug udario dva šamara. Ona nije imala vidljivih povreda na licu i nije zatražila lekarsku pomoć. Policajci su u svojstvu građanina odveli njenog muža u prostorije policijske stanice na Vračaru, gde je i saslušan - kaže izvor Informera iz istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading