Adam Adaktar ima GENETSKU bolest? Šokantno otkriće numerološkinje: Nasledio ju je od MAJKE!

Autor:

Zabava

30.08.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Numerološkinja otkrila detalje horoskopa porodice Adaktar.

Adam Adaktar ima GENETSKU bolest? Šokantno otkriće numerološkinje: Nasledio ju je od MAJKE!

Foto: Printscreen/RTV PINK

Porodica Adaktar je posle mnogo intriga i spekulisanja predstavila svoj rijaliti na televiziji Pink, koji je već od prve epizode naišao na oprečna mišljenja javnosti, pa se od šest najužih članova istoimene porodice najviše ističe jedini muški lik Adam Adaktar, odranije poznat u estetskoj industriji. Obrve adaktarke, za kojim su žene načisto poludele, plasirao je na tržište upravo Adam, koji je bogatstvo u novcu i nekretnina nasledio od porodice s majčine strane. U njegovom slučaju, s nasleđem je dobio i genetsku bolest, a više o tome za Rijaliti je otkrila numerolog Gordana Dragišić, koja priznaje da se zapitala, gledajući rijaliti, kakav je horoskop Adamu Adaktaru.

- On ima konstalaciju u numerologiji 595, što znači da je vrlo inteligentan, aktivan duhom koji tokom života nosi dečiju dušu i dok god bude tako biće mlad. Kad počne ozbiljnije da gleda na život, tada kreće njegova starost. Taj broj takođe o njemu govori i to da je sposoban, mudar čovek, a na prvi pogled može biti neshvaćen, kao da nije normalan, da je šarlatan, ali on ima devet u generacijskom broju, a to su stare duše, to su ljudi koji nasleđuju genetiku od majke. Trebao bi da povede računa o emotivnom životu, ima mračnu tajnu koju nosi u sebi. Njegova majka Alis je nasledila bogatstvo s očeve strane, koje je prenela na Adama, ali isto tako genetski mu je prenela i bolest. On bi trebalo da povede računa o kostima, zglobovima, nervnom sistemu i obavezno da iskontroliše mladeže, to bi moglo da mu napravi ozbiljan problem. Ta devetka u znaku predstavlja to da se on može postaviti mnogo starijim nego što jeste po godinama - kaže numerolog Goga, te otkriva da joj nije jasno zašto Adama često krasi zlatna boja i Versaćeov rad jer su mu po horoskopu namenjene druge boje.

- Boja koja mu je namenjena po Merkuru je crvena, to je boja koja će mu privući više para, a sreda je definitivno dan najbolji za njegov biznis. Ova godina nije slučajno sudbinska za njega. Posle rijalitija će uslediti proširenje biznisa van granica Srbije. Trebalo bi da povede računa o emotivnom životu. Ima mračnu tajnu koju nosi u sebi. Porodica mu jeste bitna, ali on jako voli slobodu. On je veoma kreativan, da nije ovo što je danas, bio bi drugi Pikaso. Što očima vidi, rukama stvara, ali često zna i da pretera u estetici. Za dve-tri godine Adam će doživeti sazrevanje, koje će ga promeniti u jednog potpuno drugog Adaktara - zaključuje Goca. Rijaliti o Adaktarovima prikazuje porodicu koja je okrenuta privatnom biznisu, od kojeg je napravila imperiju i živi shodno tome. Luksuzna kuća, avioni, limuzine, brendirana garderoba, skupocena putovanja odišu rijalitijem u svakom kadru. Za sve to u startu je zaslužna Alis, Adamova majka, a iza nje su tu još njena sestra Vanja, njihova majka baba Nadalina, zatim Adamova supruga Anđela, sestra Ara...

Baba Nadalina je morala na korekciju pre rijalitija 

Republika

Foto: Instagram.com

Nadalina Adaktar

Premijerna epizoda, koja je emitovana proteklog vikenda, upoznala nas je s nekim od likova koji su ostavili utisak, a bogami i preko noći dobili veliki broj fanova. To je sigurno Adamova baka Nadalina. Da ne prepušta ništa slučaju i da svi porodično izgledaju kao da ih radi isti doktor, pokazao je Adam kada je čak i baku estetski sredio pre samog rijalitija. Baka je inače u rijalitiju prikazana kao žena slobodnog duha, koja je skakala padobranom, ali, kao i svaka baka, zatvarala oči pred nestašlucima unuka. Tako je sela u auto s unukom Arom, koja je vozila bez vozačke dozvole jer je maloletna, zbog čega su je ostali članovi porodice osudili.

Tetka Vanja se iživljava

Republika

Foto: Instagram.com

Vanja Adaktar

Tetka Vanja, rođena sestra Alis Adaktar, važi za sposobnu poslovnu ženu, ženu ledenog pogleda, kako je nazivaju članovi porodice, dok Adam smatra da ona ne izvršava njegova naređenja. S druge strane, tetka Vanja želi da stvori autoritet, ali pošto joj to kod Adama ne prolazi, onda se iživljava nad radnicima jer "ne podnosi nered na radnom stolu". Porodica inače svakom problemu pristupa zajednički i za stolom pokušava da reši sve što treba, pa tu neretko padnu i teške reči. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading