DEDA SPREČIO SILOVANJE UNUKE (5)! Zeta zatekao sa SPUŠTENIM PANTALONAMA, a evo i šta mu je uradio!

Autor:

Svet

30.08.2022

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je policiji najpre rekao da su mu pantalone slučajno pale kada je ustao, ali je kasnije priznao da ih je sam skinuo.

DEDA SPREČIO SILOVANJE UNUKE (5)! Zeta zatekao sa SPUŠTENIM PANTALONAMA, a evo i šta mu je uradio!

Foto: Printscreen/Instagram/StratcomCentre

Deda petogodišnje devojčice udario je verenika svoje ćerke nakon što je otkrio da je zlostavljao njegovu unuku, rekla je policija u Pensilvaniji.

Deda je prolazio pored spavaće sobe svoje unuke 24. avgusta i video kako sedi u krilu Arona Kunagina (22), što je smatrao čudnim.

Međutim, u početku nije pomislio da se radi o nečemu ozbiljnijem, navodi se u sudskim dokumentima.

Međutim, kada je primetio da je u njenoj sobi previše tiho, vratio se nazad i zatekao Kunagina u uglu sobe između kreveta i kreveca, sa spuštenim pantalonama. I devojčica je bila bez pantalona, navodi se u sudskim dokumentima.

Republika

Foto: pixabay.com

Devojčica, Ilustracija

 

Deda je tada odlučio da reaguje i udario je verenika svoje ćerke, pre nego što je pozvao policiju, koja je ubrzo stigla i uhapsila napadača.

Incident je probudio i majku devojčice, kojoj je verenik rekao da je imao "zamračenje" i da mu je žao zbog svega, prenosi New York Post.

On je u početku navodno rekao policiji da su mu pantalone slučajno pale kada je ustao, ali je kasnije priznao da ih je skinuo.

- Samo mi je prolazilo kroz glavu da li treba to zaista da uradim ili ne - rekao je on vlastima, a devojčica je navodno rekla da su se slični incidenti dogodili pet puta ranije, što je Kunagin negirao.

Kunagin je između ostalog optužen i za silovanje deteta i napad.

Nalazi se u pritvoru nakon što nije uspeo da plati kauciju od 150.000 dolara. Saslušanje je zakazano za 7. septembar.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading