Saša Matić snimio HIT POKOJNOG PEVAČA! Folker najavio veliku TURNEJU, pa obradovao fanove obradom čuvene pesme!

Autor:

Zabava

29.08.2022

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša će pred beogradskom publikom zapevati na istom mestu gde je i pre pet godina održao koncert pred 20.000 ljudi.

Saša Matić snimio HIT POKOJNOG PEVAČA! Folker najavio veliku TURNEJU, pa obradovao fanove obradom čuvene pesme!

Foto: ST/ N.Pančić

Folk pevač Saša Matić održao je večeras konferenciju za novinare, na kojoj je najavio veliku turneju u Americi, Evropi i Austaliji, kao i koncert koji će održati u Beogradskoj areni 8. marta 2023. godine.


Saša će pred beogradskom publikom zapevati na istom mestu gde je i pre pet godina održao koncert pred 20.000 ljudi.

- Tada će biti pet godina od kada sam pevao u Beogradskoj areni, to je bilo 2018. godine - rekao je Matić.

 

Foto: ST/ N.Pančić

Saša Matić

 

Saša uskoro ide u Ameriku, gde će održati veliku turneju u periodu od 2. do 18. septembra.

- Nisam imao ni kada da odmaram da ne bih bio spreman. Odavno sam spreman. Nije mi prvi put da idem u SAD, misli da je ovo sedmi put, ako sam dobro izbrojao. Radujem se što ćemo se družiti 16 dana u Americi. Obećavam vam dobru zabavu i dobru svirku - rekao je Saša Matić.

Matić je ovom prilikom okupljenim novinarima otkrio i zanimljive detalje o budućim projektima, priznavši da ima u planu da snimi čuveni hit pokojnog pevača Olivera Dragojevića.

On je od porodice Dragojević dobio dozbvolu da snimi pesmu "Kad mi dođeš ti" koju izvodi Olivera Dragojević sa grupom "Famos", a ovom prilikom otkrio je kako je došlo do saradnje sa porodicom Olivera Dragojevića:

 

Foto: ST/ N.Pančić

Saša Matić

 

- Članovi grupe "Famos", Nemanja i Jelena su me pozvali da sarađujem sa njima na pesmi " Kad mi dođeš ti".Prihvatio sam njihov poziv da otpevamo zajedno i jako mi je drago što je porodica Dragojević dala saglasnost da baš ja otpevam tu pesmu. Meni je Oliver Dragojević mnogo značio u životu kao pevač, autor, muzičar. Prva pesma koju sam ja naučio bila je "Nadalina", imao sam možda dve godine i pevao sam je. Nisam znao termine tada, ali sam je pevao od početka do kraja. Kasnije je ljubav prema muzici Olivera Dragojevića uvek bila prisutna - prisetio se Saša.

Matić je potom otkrio i da snimio i duetsku pesma sa svojim dugogodišnjim prijateljem i kolegom Željkom Samardžićem, pod nazivom "Nekada i sad".

 

Foto: ST/ N.Pančić

Saša Matić

 

On je ispričao da je sa kolegom Željkom Samardžićem komšija dugo godina.

- Mi smo dobre komšije u Bokokotorskom zalivu. Tako da se mi intenzivno družimo leti kada smo na moru - kazao je Saša, a kasnije je to u video poruci potvrdio i Samardžić:

 

- Nas su okolnosti zbližile do te mere da smo postali i komšije u Boki koju volimo obojica. Izgleda da se ovaj duet nije mogao izbeći. Desio se kao slučajno, uz kaficu pored mora, a tada se često događaju, kao slučajno, velike pesme. Prošlo je mnogo godina od kada sam Saleta čuo u jednom beogradskomn klubu i tada nam je svima bilo jasno da on nije za male stvari. Iskreno m e raduje sav taj njegov uspeh i svi ti njegovi koncerti. Mogu samo da mu poželim od srca dobro zdravlje i svaku sreću.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading