Melina i Haris promenili LIČNI OPIS svoje ćerke: Đina Džinović pre punoletstva odradila ESTETSKE ZAHVATE, za neke je izdvojila i preko 1.000 evra da bi izgledala kao Kim Kardašijan!

Autor:

Zabava

28.08.2022

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su sve estetske promene koje je uradila Đina Džinović!

Melina i Haris promenili LIČNI OPIS svoje ćerke: Đina Džinović pre punoletstva odradila ESTETSKE ZAHVATE, za neke je izdvojila i preko 1.000 evra da bi izgledala kao Kim Kardašijan!

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Ćerka popularnog folkera Harisa Džinovića i kreatorke Meline Džinović, Đina Džinović već je velika zvezda na društvenim mrežama, a gde god da se pojavi u javnosti, privlači pažnju.

Džinovićeva mala je veoma aktivna na društvenim mrežama, sada na instgramu ima čak 113 hiljada pratilaca, a na vrlo provokativan način uspela je da svojim snimcima iz kreveta, vile, bazena privuče veliki broj sledbenika. Nakon raskida sa fudbalerom Andrejem Đurićem, Đina postaje glavna tema, a naročito od kada je završila u krevetu sa reperom Vojažem, za kog kaže da joj je samo prijatelj, skoro kao bata.

Republika

Foto: Instagram.com

Raskinuli Đina Džinović i Andrej Đurić

 

Međutim, Đina je i pre 18. godine izvršila nekoliko estetskih zahvata na svom licu. Odlučila je da koriguje sve njene nesigurnosti, pre nego što se upustila u javni život.

Dugo je odbijala da prizna, ali je onda jednom prilikom na storiju otkrila da je ubrizgala 3 mililitra hijalurona kako bi joj usne izgledale lepše i punije.

 

Nekad je imala problem sa gojaznošću, pa se pridržavala strogih dijeta i redovnih treninga, ali ono što nije uspela da reši su hip dips, odnosno udubljenja na kukovima.

Ona je odlučila da taj problem pošto poto sankcioniše te se podvrgla estetskoj korekciji hijaluronom. U jednoj poznatoj klinici u Beogradu ubrizgala određenu kubikažu hijaluronskih filera u kukove kako bi dobila Kim Kardašijan efekat.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Đina Džinović pre estetskih korekcija

 

Inače, takođe se spekuliše se da je Đina korigovala i nos jer su slike od pre i slike od sad poprilično drugačije. Nos joj je ranije bio veći i imao je grbu, a sad je dosta ravniji i prćastiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading