Potresno priznanje Anastasije Ražnatović! Pevačici rana ne zaceljuje, očevu SMRT nikada nije prebolela: Boli me što ga se NE SEĆAM! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.08.2022

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović ne zaboravlja oca.

Potresno priznanje Anastasije Ražnatović! Pevačici rana ne zaceljuje, očevu SMRT nikada nije prebolela: Boli me što ga se NE SEĆAM! (FOTO)

Foto: Promo foto/printscreen

Anastasija Ražnatović odrastala je bez oca, Željka Ražnatovića Arkana koji je tragično nastradao dve godine od njenog rođenja, što je u njenom srcu ostavilo prazninu i ožiljak.

Republika

Foto: Instgram.com/printscreen

Anastasija Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan

Naime, ona nikada nije krila da joj je nedostajala očinska figura, kao i da pati što osim jedne fotografije nema uspomene na oca.

- Mnogo me boli što se ne sećam oca. Veljko se seća scene oca koji igra šah u kući i to je sve. Otac mi je falio, kao neki osećaj zaštite, stabilnosti. Iako je majka bila stub, falio je otac, bez obzira na to koliko se ona trudila da nadomesti sve. Kad smo bili klinci, posle škole po decu dolaze očevi, a po nas vozač. Ponosna što sam njegovo dete i što je bio to što je bio i što je toliko voleo i branio našu zemlju i uvek ću biti ponosna na to i zauvek ću ga voleti - rekla je ranije Anastasija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Marinela

24.08.2022 19:24

Nije lako odrastati bez oca i sa te strane je razumem. Međutim, ono što je njen otac radio i čime se bavio u životu nije nešto na šta bi normalna osoba trebala da bude ponosna. Može reći da voli oca i da joj nedostaje ali na njenom mestu, za svoje dobro, bolje da se distancira od njegovog (ne)dela. Mislim da bi joj i on sam to savetovao.