UHVAĆENI Vojaž i Đina Džinović! Razmenjivali POLJUPCE na romantičnoj večeri!

Autor:

Zabava

23.08.2022

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đina Džinović i Vojaž uhvaćeni zajedno.

UHVAĆENI Vojaž i Đina Džinović! Razmenjivali POLJUPCE na romantičnoj večeri!

Foto: instagram.com/djinadzinovic/printscreen

O odnosu Mihaila Veruovića Vojaža i Đine Džinović se priča naveliko, a iako oni demantuju, spekulacije da su u vezi ne prestaju.

Nakon navoda da su zajedno, Đina je rekla da su njih dvoje ''bata i seka'', ali činjenica da se ne razdvajaju sve više podgreva sumnje o njihovoj vezi.

Njih dvoje su sada uhvaćeni na Gardošu, na romantičnoj večeri gde su kako se navodi bili veoma bliski. Oni su najpre šetali zagrljeni po Zemunu, a onda razmenjivali i nežnosti i poljupce, prenosi Kurir.

- Svima koji su se te noći zatekli na Gardošu bilo je jasno da su njih dvoje u vezi, daleko je to od prijateljstva. Posle romantične šetnje oni su, držeći se za ruke, došli u restoran. Sedeli su jedno pored drugog, često su se grlili, a u jednom trenutku pao je i poljubac. Bili su baš opušteni, jer je lokal bio skoro prazan. Posle večere, zagrljeni su otišli, sve vreme se smeškajući jedan drugom - završava izvor za pomenuti portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading