Ćerka napisala pismo UBIJENOM Šijanu! Zoranin VAPAJ kida dušu: Nedostaješ, potreban si!

Autor:

Zabava

23.08.2022

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Šijan posvetila emotivne reči pokojnom ocu.

Ćerka napisala pismo UBIJENOM Šijanu! Zoranin VAPAJ kida dušu: Nedostaješ, potreban si!

Foto: printscreen/youtube.com/instagram.com/sijanzorana

Povodom vesti da će sin pevačice Goce Božinovske i pre 23 godine ubijenog kik boksera Zorana Šijana, Mirko Šijan sa suprugom Bojanom dobiti drugo dete oglasila se Zorana Šijan. 

Republika

Foto: instagram

Mirko Šijan i Bojana Rodić čekaju sina

Potresno pismo u kojem lepa Zorana poručuje svom ubijenom ocu da će po drugi put dobiti ulogu dede pošto njem brat Mirko i Bojana čekaju drugu bebu podelila je i njihova starija sestra pevačica Jelena Vučković.

-Opet postaješ deda. Tvoj Mirko postaje tata još jednog dečaka. U Titelu se okupilo društvo, prijatelji, familija i slave, ali ti nedostaješ! Ti fališ! Potreban si - napisala je  izmedju ostalog Zorana Šijan. Pismo ocu objavila je na instagramu uz pesmu " Nedostaješ"Dina  Merlina. 

Republika

Foto: instagram.com/zoranasijan

Zorana Šijan posvetila emotivne reči pokojnom ocu

 

Inače sa slavlja u Titelu,  Šijanovi naslednici i njihova sestra Jelena koju je Goca rodila u prvom braku sa kompozitorom Radetom Vučkovićem ponosno su objavili pregršt zajedničkih videa i fotografija . Proslava u Titelu napravljena je na imanju ugledne predizetničke porodive Rodić, Danijele i Bogdana čije ćerke su se udale za sinove Cece Ražnatović i Goce Božinovske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading