"Njoj je novac pokretač, para vrti gde burgija neće" Tijana Ajfon urnisala Anu Korać zbog TRUDNOĆE, pa otkrila zašto se starleta povukla iz medija! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.08.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Ajfon prokomentarisala je trudnoću Ane Korać!

"Njoj je novac pokretač, para vrti gde burgija neće" Tijana Ajfon urnisala Anu Korać zbog TRUDNOĆE, pa otkrila zašto se starleta povukla iz medija! (FOTO)

Foto: Nikola Mutić, Instagram.com

Vest o trudnoći bivše učesnice zadruge Ane Korać, mnoge je šokiralo. Opšte je poznata da starleta već neko vreme uživa u ljubavi sa misterioznim momkom, o kojem se jako malo zna.

 

Naime, vest da je popularna starleta Ana Korać ušla u četvrti mesec i željno iščekuje bebu, sve je šokirala. Sada se povom njene trudnoće oglasila i Tijana  Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon, koja je u svom maniru prokomentarisala starletinu trudnoću.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Tijana Ajfon intervju

 

- Bilo čiju trudnicu komentarišem i gledam na istu pozitivno. Ja joj na tome čestitam od sveg srca. Posto je njoj novac, do sada, u životu bio prioritet i pokretačka snaga, ja se nadam da će joj to dete promeniti poglede na svet. Sto se tiče povlacenja iz medija, mislim da njen partner ima tu veliki uticaj, ako grešim. Pametno sa njene strane da u miru i sto manje stresa izgura trudnoću. Para vrti tamo gde burgija neće - istakla je Ajfonka za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading