Otkrivena ISTINA o razvodu Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić: Denser otkrio detalje NAJBOLNIJEG perioda: Išao sam kod PSIHIJATRA, ona je KRIVA za sve!

Autor:

Zabava

20.08.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nakon 20 godina otkriven razlog razvoda Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija.

Otkrivena ISTINA o razvodu Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić: Denser otkrio detalje NAJBOLNIJEG perioda: Išao sam kod PSIHIJATRA, ona je KRIVA za sve!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Aleksandar Nalbantjan

Pevačica Slađa Delibašić i denser Đole Đogani pre više od 20 godina su stavili tačku na brak iz kog imaju ćerku Silviju. Neretko ističu da su ostali u odličnim odnosima, a Slađa je svojevremeno priznala da se nekada kaje što je brzo donela odluku o razvodu.

- Nekada kažem da sam brzo i ishitreno napravila taj razvod. Brzopleta sam. Kod mene nema strpljenja. U svemu sam ili najbolja ili najgora, nema sredine. Mislim da meni bog nije otvorio vrata u pogledu ljubavi i da me stavio na razna iskušenja. Bila sam s partnerima i na kraju uvek nešto iskrsne - rekla je Delibašićeva jednom prilikom, prenosi Kurir.

Foto: printscreen/RTVPink

Slađa Delibašić i Đole Đogani

Kasnije je i sam Đole priznao da mu je period rastanka od Slađe bio jako težak.

- Veoma teško sam podneo razvod, prvi put u životu nisam znao da se snađem. Kad smo gradili kuću u kojoj sada živi Slađa, pravio sam dva sprata, veliko dvorište, zamišljao sam da ću u tom nekom delu, kada budem deda, peći roštilj. Video sam unapred ceo život s njom, zamišljao unuke. I odjednom kraj. Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje - rekao je Đole u dokumentarnom filmu "Život i scena" kada je priznao da je išao kod psihijatra.

Foto: Republika

Đole Đogani

- Molio sam Slađu da sednemo, pričamo i vidimo u čemu je problem. Čak sam išao kod psihijatra, tražio sam stručno mišljenje. Zvao sam je da zajedno odemo na razgovor i vidimo kako ćemo da se ponašamo u novoj situaciji i prema deci, jer ja nisam znao kako. Ona me je tada puna sebe pogledala i rekla: ‘Ti i treba da ideš kod psihijatra‘. Jednom sam uspeo da je odvedem, ali njoj se to nije dopalo - rekao je Đogani tada i istakao da je Slađa kriva za razvod.

Foto: Predrag Milosavljević

Đole Đogani o razvodu

- U periodu razvoda mnogo sam je štedeo u medijima i dobio po leđima. Nisam ja bio taj zbog kog se desio razvod, nego ona. Slađa nije mogla da se snađe s popularnošću i novcem. Nismo mi imali mnogo, ali za nju su se tada zakačile neke sponzoruše drugačijeg načina života i neki muškarci koji su je hteli za sebe i obećavali joj svašta - pričao je Đogani i otkrio koji trenutak je bio presudan:

Foto: ATA Images

Slađa Delibašić o razvodu

- Ona se pogubila i počela da traži od mene više slobode nego što supruga i majka dvoje dece treba da ima. Recimo, da sa drugaricama izlazi do dva sata noću, a da ja sedim kod kuće i čekam je. To je bio jedan od njenih uslova. Meni to nije odgovaralo i rekao sam joj: ‘Ajde lepo da završimo sa svim tim‘.

Slađa je kratko rekla da joj je najbitnije da njena porodica zna istinu.

- Njegovi intervjui i njegove žalopojke me ne zanimaju. Nemam potrebu da objašnjavam. Sve što je rekao, neka bude tako, a ja ću da ćutim. Ne mogu da se bavim pričama od pre 22 godine. Moji najbliži i ja znamo najbolje šta je bilo. To mi je bitno, da moj otac, brat i deca znamo šta se tada dešavalo - rekla je Slađa za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading