Jelena Đoković nikad iskrenija, otkrila sve o borbi sa ANKSIOZNOŠĆU: Takmičila sam se sa Noletom, bolelo me je što sam prepoznata samo kao njegova supruga!

Autor:

Zabava

20.08.2022

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Đoković otkrila svoje unutrašnje borbe.

Jelena Đoković nikad iskrenija, otkrila sve o borbi sa ANKSIOZNOŠĆU: Takmičila sam se sa Noletom, bolelo me je što sam prepoznata samo kao njegova supruga!

Foto: Profimedia

Jelena Đoković

Supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, Jelena Đoković priznala je da se i sama borila sa anksioznim napadima, te otkrila i koliko joj je teško bilo što je u senci svog supruga.

- Ponekad sam se osećala preopterećeno što je mnogo uticalo na moje rezultate i otvorenost za nova iskustva, učenje i prijateljstva. Anksioznost i stres nisu šala - rekla je Jelena, prenose domaći mediji.

Republika

Foto: Profimedia

Jelena i Novak Đoković

- Bila sam anksiozna, to me uništilo, moju sliku o sebi. Mislila sam da sam superžena, da mogu odgovoriti na sve potrebe svog muža i dece, a onda sam se morala suočiti sa strahovima. I sreća je što se to dogodilo jer sam se probudila i shvatila da se moram posvetiti sebi. Biće hrabro od mene što ovo kažem pred milionima, ali pokušavala sam se takmičiti s Noletom. Mislila sam da ne dobijam dovoljno priznanja koje zaslužujem, a da se moj rad ne vidi jer se sve odvija u pozadini - izjavila je Jelena za Stori i dodala da joj je smetalo što je prepoznaju samo kao suprugu Novaka Đoovića.

Republika

Foto: ATA Images

Jelena Đoković o anksioznosti

- Sve što sam radila bilo je nevidljivo. Žene nemaju prostora da progovore, da se pokažu i postoji stereotip o ženama sportista, kako trebaju izgledati i ponašati se. Nekada me je bolelo što sam prepoznata samo kao njegova supruga, sad to nosim s ponosom - zaključila je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Miki

20.08.2022 10:39

Ona ništa ne radi. Zato je niko i ništa.

Dnevnik besne domacice

21.08.2022 09:28

Ama samo je PREdokona i to je to.