Šabanov sin OTKAZAO SVADBU: Lekari reagovali, Goca RAZOČARANA! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.08.2022

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mihajlo Šaulić i njegova izabranica Marina Velimirović morali su da otkažu svadbu!

Šabanov sin OTKAZAO SVADBU: Lekari reagovali, Goca RAZOČARANA! (FOTO)

Foto: instagram.com/ ildasaulic

Sin legendarnog pevača Šabana Šaulića, Mihajlo Šaulić i njegova devojka Marina Velimirović sledeće godine postaće roditelji, te su zbog toga požurili sa pripremama za venčanje. Međutim, oni su ipak odlučili da navodno otkažu svadbu koja je trebalo da se desi na jesen.

Foto: Instagram.com

Porodica Šabana Šaulića

 

- Marina je u četvrtom mesec trudnoće i sada je sa Mihajlom u Švajcarskoj. Oni su planirali da se vančaju pre nego što beba stigne na svet i to je najviše obradovalo Gocu. Svi su im se ponudili da im pomognu oko pripema kako se ne bi mladenci mnogo umarali i stresirali, ali Mihajlo i Marina su nedavno odlučili da sve otkažu i to su saopštili porodicama. Mihajlo je bio taj koji je potegao tu temu, jer opet je zavladao korona virus - navodi izvor za Star.

Lekari su Marini rekli da treba što više da odmara i shvatili su da trenutno nije sutuacija idealna da bi pravili svadbu.

Foto: instagram.com/printscreen

Mihajlo Šaulić Instagram

 

- Oni su se dogovorili da odlože sve, pa da svadba bude sledeće godine, najverovatnije u oktobru kad bi i krstili bebu. Goca je ipak razočarana jer se baš radovala i nadala da će se ispuniti Šabanova želja da se Mihajlo oženi - zaključio je izvor.

Podsećanja radi sin Šabana Šaulića raskinuo je 2019. godine veridbu sa dugogodišnjom izabranicom Danijelom Mandić. Svadba Mijahla Šaulića zakazana za 25. jun je tada otkazana, a nesuđeni mladenci su se rastali u miru i bez pompe.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Kosta

20.08.2022 01:14

Шта је тај Шабанов син па је заслужио да буде вест? Ви који то пишете и качите на друштвене мреже сте лешинари најгоре врсте, друштвени олош без премца!