"Ja sam gej, to svi znaju" Vojažev snimak sa TikToka sve iznenadio: Pevač priznanjem da voli MUŠKARCE šokirao fanove, odmah se oglasio! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.08.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi pevač Vojaž napravio je haos snimkom na društvenim mrežama u kom priznaje da voli isti pol!

"Ja sam gej, to svi znaju" Vojažev snimak sa TikToka sve iznenadio: Pevač priznanjem da voli MUŠKARCE šokirao fanove, odmah se oglasio! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Vojaž

Tinejdž zvezda i mladi pevač Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž postao je dosta viralan na društvenoj mreži TikTok zbog snimka na kom priznaje da voli isti pol. Naime, snimak o kom se radi na društvenim mrežama broji i po nekoliko hiljada pregleda za kratko vreme. 

Dok je držao uživo prenos, Vojaž je komentarisao kako dugo nije imao devojku, pa se našalio na sopstveni račun da bi zbog toga neko stvarno pomislio da mu se sviđaju muškarci. 

Republika

Foto: Republika.rs

Vojaž pesme

 

Ja sam gej, to svi znaju, šta je problem? -  rekao je Vojaž i nastavio:

- Boga mi, tebra, znaš koliko dugo nisam imao ribu, neko bi pomislio stvarno da sam gej. Moram da nađem ribu!

Podsetimo, nakon što je raskinuo sa bivšom devojkom Breskvicom, Vojaž se nije pojavljivao sa novom partnerkom u javnosti. Međutim, fotografije iz spavaće sobe, dok leži na krevetu sa žerkom Harisa Džinovića, Đinom Džinović zapalile su domaću javnost. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading