Ivanu Krunić nakon nastupa sačekalo IZNENAĐENJE: Pevačica ostala zabezeknuta kad je videla, pa priznala da joj prilaze ŽENE i rade joj OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.08.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivanu Krunić nakon nastupa sačekalo šok iznenađenje, pa priznala da joj prilaze žene!

Ivanu Krunić nakon nastupa sačekalo IZNENAĐENJE: Pevačica ostala zabezeknuta kad je videla, pa priznala da joj prilaze ŽENE i rade joj OVO! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica i bivša zadrugarka Ivana Krunić prošle noći imala je nastup u Beloj Crkvi u krcatom klubu, za koji se tražila karta više. Niko nije ni sumnjao da će Krunićeva napraviti neverovatnu atmosferu, budući da je među estradnim umetnicima poznata kao kraljica atmosfere. 

Međutim, u krcatoj diskoteci Ivana je osvojila momka svojim glasom i stasom, pa joj je on priredio iznenađenje. 

 

Naime, kako saznajemo, Ivana je nakon nastupa dobila od obožavaoca veliki buket crvenih ruža, kom se ona obradovala. 

- Ja se nisam nadala takvom iznenađenju, baš sam komentarisala i sa Banetom, ja sam videla momka u publici, bilo je stvarno krcato, taj momak je celo veče bio veseo, đuskao je tu ispred bine, sa društvom je bio, provodili su se uz pesme. On je celo veče igrao, snimao telefonom, baš je bio pravi veseljak... - započinje Ivana za Republika.rs i nastavlja:

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana Krunić i Bane Čolak

 

- Nakon nastupa, ja silazim sa bine, odlazim u bekstejdž, kad tamo ogroman buket cveća. Meni kaže Bane da je to od tog momka, da je hteo da mi se zahvali zbog dobre atmosfere, da je on moj veliki fan, da voli moju muziku, mene, da kad god ima priliku da dođe na moj nastup, on dođe.

Ivanu smo potom upitali da li joj prilaze inače momci na nastupima:

- Pa prilaze, naravno, da naruče pesmu, da se slikaju sa mnom, da se snimimo, meni je sve to lepo, slatko, uživam u tome kada vidim da mogu nekoga da usrećim. Ja volim da se i ja zabavim sa njima na mojim nastupima. Ali sada u smislu da me muvaju, pa ne, možda i da, ali ja to ne primećujem tako, ja imam svog dečka, mi uživamo, ali koketiranje sa publikom je dozvoljeno, jer to je moj posao - govori Ivana i nastavlja:

Republika

Foto: St/N. Pančić

Ivana Krunić i Bane Čolak na žurki Zadruge

 

- Više mi prilaze žene na nastupima. To obožavam! Da ti priznam nešto, prišla mi je jednom devojka, kojoj sam se svidela, ona nije htela da se skloni od mene. Slikale smo se, pa mi je rekla da sam lepa, zgodna, da sam ja njen tip devojke. I meni to znači, kada ti žena uputi takav kompliment, znaš da je to ono pravo. Vole da mi dodirnu ruku, ali naravno, to je sve u granicama pristojnosti, nikada mi se nije desila neka neprijatnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading