"Ima loš POLNI ORGAN, loš je u krevetu" Maca Diskrecija otkrila sve pikantne detalje VRELE AKCIJE sa Lukasom, on otkrio ISTINU o svemu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.08.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maca Diskrecija otkrila sve o vreloj akciji sa Acom Lukasom!

"Ima loš POLNI ORGAN, loš je u krevetu" Maca Diskrecija otkrila sve pikantne detalje VRELE AKCIJE sa Lukasom, on otkrio ISTINU o svemu! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Maca Diskrecija i Aca Lukas

Popularna starleta i pevačica u pokušaju Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija napravila je potpuni haos u javnosti kada je ispričala da je imala intiman odnos sa folkerom Acom Lukasom

 

Na društvenim mrežama su tada svi komentarisali da Maca izmišlja takve stvari i da su ti prizori samo u njenoj glavi. Međutim, na TikToku je sada postao popularan snimak u kom Maca javno priznaje kakav je Lukas bio u krevetu. 

Republika

Foto: instagram.com/nurkic_senada

Maca Diskrecija slike

 

- Imali smo seks pre par godina, Lukas i ja, to nije spektakl, on se nije dobro pokazao - započinje Maca i nastavlja:

- Loš je, loš je u krevetu i ima loš polni organ.

 

 

Aca se oglasio tim povodom, te je objasnio da se to nije desilo. 

- Svaki debil može da kaže nešto na televiziji i vi zovete mene! Ko je bre Maca Diskrecija? Da li ja ličim na nekog retardiranog umobolnika, mentalno zaostalog - rekao je Lukas za "Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (5)

Loading
Saša

19.08.2022 10:40

I da je tacno to sto kaze ma da ne verujem, sta ima ona da prica da li je neko dobar ili u krevetu.Ona nema pojma, ne zna ni da p... ni da se j..., bolje je nekad da zatvoris usta i da se ne blamiras, pametnija ces biti.

Milun

19.08.2022 12:37

Loš polni organ! Loš! U ćošak! Maci da se objasni šta znači diskrecija.

Dragan

19.08.2022 23:32

Cica-maca je obezbedila da par dana bude u medijima. Njoj treba nešto enormno da bi bila zadovoljena tako da prosečni je*ači su za nju kao ujed komarca.