Bora Čorba Miši Aleksiću ovo NE PRAŠTA! Izdao me je, UMRO je pre mene!

Autor:

Zabava

18.08.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Đorđević nije preboleo smrt svog prijatelja.

Bora Čorba Miši Aleksiću ovo NE PRAŠTA! Izdao me je, UMRO je pre mene!

Foto: ATA Images

Frontmen grupe Riblja čorba Bora Đorđević živi na relaciji Slovenija-Srbija, a kaže da mu je lepo i tamo i ovde. Ističe da je ljut na preminulog kolegu i prijatelja Mišu Aleksića, koji nije ispunio njihov dogovor.

Republika

Foto: Printscreen

Miša Aleksić

Naime, Bora se prisetio i omiljenog basiste, te kaže da i dalje ne može da prihvati da nije tu, kao i da će u njemu živeti večno.

- Njegova pesma će se naći na novom albumu. Zastupljen je. Prvi put bez Miše idemo na turneju. Ne mogu o tome da pričam, to je toliko potresno da Miša za deset dana ode. Mi smo se dogovorili da nas dvojica umremo zajedno na bini, ali je on poranio, izdao me je. Verujem da bi i on želeo da nastavimo da radimo - kaže Bora i objašnjava kako je živeti u dve države, te dodaje da primećuje razliku u temperamentu:

Republika

Foto: ATA Images

Bora Đorđević

- Dobro je i jedno i drugo. Fina je razlika u temperamentu. Tamo čovek priđe: "Izvinite, Boro, da li biste bili ljubazni da se slikamo? Izvinite što smetam", a ovde kaže: "Gde si, bre, ajde da se slikamo."

Najveće punjenje baterija za njega je druženje s publikom i svirka, pa će tako biti tokom narednog perioda, a spremaju se i za turneju po Americi.

- Krajem septembra idemo u Ameriku. Malo smo matori, ne možemo da obiđemo istočnu i zapadnu obalu, pa ćemo svirati samo u Torontu i Čikagu - kaže pevač, pa se na kraju dotakao i teme raspodele novca od autorskih prava:

Republika

Foto: ATA Images

Bora Đorđević o Miši Aleksiću

- Dosta simbolično, ali stiže. Stigne 0,3 evra iz Australije, ali vode računa. U vreme rata i bombardovanja nemačka agencija srodna našem Sokoju je poslala pismo i pitala: "Kako ste regulisali pitanje muzike u liftovima?" Vidite kako civilizovane države regulišu, a kod nas pola liftova nije radilo.

Problem je što više niko ne kupuje CD

Njegov bend je tokom korone snimio novi album, ali pevač ističe da postoji veliki problem što se više ne kupuju CD:

- Da, 11 pesama i singl s dve pesme, odvojio sam ih jer su drugačije. Problem kod izdavača je što više niko ne kupuje CD. Samo ono što se pojavi na Jutjubu i mreži može da donese neku korist izdavačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading