Ćerka Jovana Memedovića pokazala kako izgleda na DEVOJAČKOJ VEČERI: Maša zablistala pred svima, ne skida osmeh sa lica! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.08.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maša Memedović našla se na devojačkoj večeri, a sada je podelila delić atmosfere!

Ćerka Jovana Memedovića pokazala kako izgleda na DEVOJAČKOJ VEČERI: Maša zablistala pred svima, ne skida osmeh sa lica! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Maša Memedović sa dečkom

Maša Memedović, ćerka Jovana Memedovića svojom lepotom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a od oca je nasledila slična interesovanja i talente.

 

Iako se voditelj trudi da privatni život drži daleko do očiju javnosti, njegova mezimica stekla je popularnost na društvenim mrežama, pa sa pratiocima deli trenutke iz svoje, po svemu sudeći vrlo interesantne svakodnevnice, koji privlače ogromnu pažnju.

Tako je bilo i ovog puta, te je objava koja je osvanula na Mašinom profilu prikupila pregršt reakcija, ali i iznenadila mnogobrojne pratioce naviknute uglavnom na njena sportska izdanja s obzirom da je veliki ljubitelj prirode te često obilazi razne krajeve Srbije.

 

 

Naime, ćerka Jovana Memedovića bila je gost na proslavi devojačke večeri kod svoje prijateljice, a stajlingom koji je odabrala za ovu posebnu priliku potpuno je zapalila Instagram.

Republika

Foto: E-Stock

Jovan Memedović biografija

 

Šarena cvetna haljina i venčić u kosi u istom maniru, Mašinom izgledu dali su neku novu dimenziju kojom je očarala svoje pratioce te mnogobrojni lajkovi nisu izostali, a gotovo svi su se složili da izgleda bajkovito te joj preporučili više ovakvih izdanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading