Nakon RAZVODA spakovala kofere i napustila Srbiju: Evo gde se sada nalazi Marija Veljković, voditeljka pokazala sa kim provodi leto! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.08.2022

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Veljković nakon razvoda uhvaćena na moru!

Nakon RAZVODA spakovala kofere i napustila Srbiju: Evo gde se sada nalazi Marija Veljković, voditeljka pokazala sa kim provodi leto! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Voditeljka popularnog kviza ,,Slagalica" Marija Veljković, vrele letnje dane provodi zajedno sa svojim ćerkama u turskom letovalištu Alanji.

Ona zajedno sa svojim mezimicama provodi vreme na plaži i u šetnju ovim magičnim mestom, koje bukvalno ima sve da zadovolji čula svakog turiste, od tirkizne boje mora, prelepog Starog grada, uskih ulica, do odlične ponude iz bogate turske i mediteranske kuhinje.

 

Prelepa voditeljka vidno uživa sa svojim ćerkama na mediteranskom suncu i može se reći da je napunila baterije za nove radne pobede i da je spremna za novu sezonu "Slagalice".

Na svim slikama ih vidimo nasmejane, te se čini da im je baš sve potaman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading