Karleuša napala poznatu glumicu, ŠČEPALA je na ruku, jedva ih razvodjili: Pevačici na snimanju reklame prekipelo, pa napravila HAOS! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.08.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša se fizički obračunala sa glumicom Ninom Janković!

Karleuša napala poznatu glumicu, ŠČEPALA je na ruku, jedva ih razvodjili: Pevačici na snimanju reklame prekipelo, pa napravila HAOS! (FOTO)

Foto: e-stock

Pevačica Jelena Karleuša i glumica Nina Janković potukle su se pre sedam godina na jednom snimanju. Dve poznate dame radile su promociju obuće jedne srpske dizajnerke i tom prilikom se sve oteglo kontroli.

Republika

Foto: Youtube.com/ Srbija v.i.p.

Jelena Karleuša i Nina Janković na snimanju reklame

 

Naravno, nasrtaji su bili posledica dobre atmosfere, a čarke odglumljene i nakon završenog posla, pošto su se dobro našalile, glumica i pevačica su priznale šta misle jedna o drugoj:

- Malo mi se previše ubacivala ta Nina. Pokušala sam da je sklonim iz kadra, žilava je mala - priznala je Karleuša, pa je dodala:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nina Janković slike

 

- Šalim se! Nina je preslatka i predivna. Po mom mišljenju jedna od najlepših žena - iskrena je bila Jelena, a u komplimentima nije zaostajala ni Jankovićeva:

- Znam neke Jelenine pesme. Iskreno, sviđa mi se njen stil, ali nekad mi je preterano za moj ukus - svojevremeno je rekla Nina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading