"Ne znam normalno da se zaljubim" Soraja nakon medijske ilegale, priznala sve o ŽIVOTU van Srbije, pa otkrila detalje o TRUDNOĆI Ane Korać!

Autor:

Zabava

14.08.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Soraja Vučelić nakon medijske ilegale otkriva sve novosti iz njenog života!

"Ne znam normalno da se zaljubim" Soraja nakon medijske ilegale, priznala sve o ŽIVOTU van Srbije, pa otkrila detalje o TRUDNOĆI Ane Korać!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Multimedijalna ličnost i najpoznatija starleta Soraja Sara Vučelić nakon duge medijske ilegale, progovorila je o svim novostima iz njenog života. U emisiji ,,Premijera" Soraja je otkrila i da li će stati na ,,ludi kamen". 

 

- Znaš kako, živim na relaciji Dizeldorf-Moskva. U Nemačkoj imam firme, u Moskvi više uživam, ali volim i naša mesta. Nisam sad nešto tip koji voli da izlazi, više ručak, večera, putovanja sa prijateljima. Ja sam večiti avanturista. I kad sam živela u Beogradu, ne znam da li sam 10 dana bila na istom mestu, to ću da radim do kraja života. Volim Srbiju, to mi je najlepši period života. Najviše mi nedostaje to da okupim brojno društvo, veći deo društva mi je u Srbiji, to mi nedostaje. Ne volim nova prijateljstva, gajim ih godinama, sa kim se družim, kome verujem... Nisam za nova poznanstva - istakla je Soraja.

Soraja je progovorila i o svojoj ljubavi, te otkrila da li je stala ili će stati na "ludi kamen".

Foto: instagram.com/youtube. com

Soraja Vučelić

 

- Luda sam i bez kamena... Znaš kako, može se reći, ne bih mogla precizno da pričam o tome, ali kao da jesam. Kod mene je problem što ne znam normalno da se zaljubim, večiti sam sanjar, ne znam da budem u normalnom stadijumu zaljubljenosti, već ono, kako se kaže, poludeo od ljubavi. Mogu tako da nazovem to stanje. Ovo mi je trenutno najveća ljubav, nema veze sa tim prostorima, nije naš čovek, ne može se tako reći. I jeste i nije - rekla je Soraja.

Na samom kraju razgovora, Soraja je otkrila i da je prva saznala da je njena najbolja drugarica Ana Korać trudna.

Foto: instagram.com/ana.korac

Soraja Vučelić i Ana Korać

 

- Ja sam prva saznala da je Ana trudna, jako sam bila srećna zbog nje, oduvek je to volela, pričala da jedva čeka to. Baš sam srećna zbog nje, nadam se da će joj se ostvariti sve što je požela - dodala je ona.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading