BRUKA I SRAMOTA! Mala Džehva jedina pevala na krvavi petak - U CRNINI rokala po narodnjacima! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.08.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džehverovićka je nastupala 12. avgusta u jednom klubu u centru Budve iako su sve njene kolege otkazale nastupe zbog strašnog masakra na Cetinju

BRUKA I SRAMOTA! Mala Džehva jedina pevala na krvavi petak - U CRNINI rokala po narodnjacima! (FOTO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Teodora Džehverović

Čitav region potresao je nazapamćen masakr koji se dogodio 12. avgusta na Cetinju. Javnost je stala uz porodice žrtava i saoseća s njihovim bolom, kao i estradni umetnici, koji su otkazali nastupe, to jest, svi, osim Teodore Džehverović, koja je i tu noć zabavljala publiku.

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

 

Naime, do strašne tragedije je došlo kada je Vuk Borilović pobio deset osoba, među kojima je bilo dvoje dece, dok je šest osoba povređeno.

U Crnoj Gori je proglašena trodnevna žalost, a zbog krvavog pira pevači i pevačice su istog dana obavestili javnost da neće pevati pošto nije bilo vreme za pesmu, već za tugu.

Svi su isto mislili, osim Male Džehve, koja je bez problema nastupala i tverkovala s publikom. Ona se nije oglašavala povodom ove situacije na društvenim mrežama, već je najavljivala nastup koji je imala tu noć, tačnije u petak 12. avgusta, kada je deset nevinih ljudi izgubilo živote.

 

I dok su mnogi očekivali da će se Džehverovićka ugledati na kolege, te da neće nastupati, to se nije dogodilo.

- Teodora je u petak, na dan kada se desila nezapamćena tragedija u Crnoj Gori, nastupala u Budvi u jednom tamošnjem klubu koji se nalazi u samom centru. U njemu je bilo između 500 i 600 ljudi, koje je ona tverkovanjem zaludela. Pevala je i veselila se, a onda se hvalila snimcima i atmosferom koju je uspela da napravi, bez obzira na činjenicu da je cela zemlja zavijena u crno - kaže izvor za naš portal i dodaje da Teodora nije trebalo da nastupa, te da više nije klinka, pa da joj se ovako nešto gleda kao slučajni propust:

Republika

Foto: Instagram

Teodora Džehverović Instagram

 

- Neki kažu da gazda tog kluba nije hteo da otkaže, te da Džehva nije imala izbora. Ali, ljudi, nema ko da vam bilo šta kaže, nije on nju mogao da natera da ona sama nije pristala. Svakako se tog dana znalo od popodneva da je stradalo toliko nedužnih ljudi, kako su ostale kolege stopirale sve. Ona je mislila da niko to neće saznati, ali sve se uvek sazna.

Nakon ovoga pokušali smo da stupimo u kontakt sa Teodorom, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na pozive niti je odgovarala na poruke.

Podsetimo, mnogi pevači i pevačice otkazali su nastupe u Crnoj Gori, a porodicama nastradalih izjavili najdublje saučešće. Među njima su Ceca Ražnatović, Sloba Radanović, Saša Matić, Milica Pavlović, Ana Nikolić, Boban Rajović i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Petar

14.08.2022 21:19

Alava na evre ....

The imperator

15.08.2022 04:56

Boli te pevace uvo za narod samo kes gledaju da pokupe