Pričalo se da je kolegi PREOTEO ŽENU i sa njom dobio ĆERKU: Ninova naslednica ima 39 godina i bori se sa OPAKOM BOLEŠĆU - imala je TRI HEMOTERAPIJE, a evo kako IZGLEDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.08.2022

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni pevač Amir Rešić Nino preminuo je pre 10 godina, u 43. godini od perforacije pankreasa, a ostavio je iza sebe tri ćerke.

Pričalo se da je kolegi PREOTEO ŽENU i sa njom dobio ĆERKU: Ninova naslednica ima 39 godina i bori se sa OPAKOM BOLEŠĆU - imala je TRI HEMOTERAPIJE, a evo kako IZGLEDA! (FOTO)

Foto: Youtube

Čuveni pevač Amir Rešić Nino imao je buran ljubavni život, a njegov brak suprugom njegovog kolege Šerifa Konjevića, Jasnom Konjević, podigao je tada veliku prašinu.

Naime, pevač je sa Jasnom dobio ćerku Amelu, koja se retko eksponira u javnosti.

Foto: Youtube

Nino Rešić

 

Amela se udala i promenila prezime, a svom detetu dala dedino ime. U januaru 2019. javnost je potresla vest da Amela boluje od opake bolesti - raka grla, a ona je putem društvenih mreža apelovala za pomoć.

Foto: Facebook printscreen

Ninova najstarija ćerka Amela

 

Jednom prilikom Ninova ćerka Sandra otkrila je istinu o Amelinoj bolesti.

- To za karcinom, to je istina, ona se lečila u Americi, mi smo skupili para za te tri hemoterapije koje su trebale da se prime. Amela je primila prvu dozu, za koju smo skupili para, ali za druge dve nismo imali, pa je ona našla način, ja sam čak i to postavljala na svoje društvene mreže, pa smo uspeli nekako. To se rešilo, pa se vraćalo, pa su joj izvadili štitinu žlezdu, pa se to spustilo na pluća, da ne dužim... - ispričala je Sandra Rešić prošle godine za Republiku.

Republika

Foto: N. Pančić

Sandra Rešić

 

Tokom prošle godine odjeknula je vest o Ninovim navodnim tajnim aferama i ljubavnim problemima koje je imao, ali i braku sa suprugom njegovog kolege Šerifa Konjevića, Jasnom Konjević. Ova vest je tada privukla veliku pažnju i izazvala pravi skandal na estradnoj sceni, a njegova ćerka Sandra tada je za Republiku otkrila pravu istinu:

- Te priče da je moj otac kriv za raspad braka Šerifa Konjevića je laž, to nije istina, čak i Šerif tada pričao da to nije istina, kada se razveo od Jasne. Nino je Ameliju dobio sa 17 godina, ali ne u braku, oni nikada nisu bili u braku - navela je Sandra tada.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić

 

Sandra je otkrila kako je tekao odnos Jasne i Nina.

- On je pre smrti završio sa Jasnom Konjević, oni (Šerif i Jasna) su se razveli mnogo pre mog oca, niti je ona imala veze sa njegovim životom nakon toga, niti su se oni više doticali, niti bili u kontaktu više. Meni je Šerif objasnio da to nije istina, lepo mi je rekao niti je ko kome pretio smrću, niti je imao problema sa Ninom, zbog toga što je on bio u braku, on nikada nije bio u braku sa Jasnom, nego u vezi, meni je Šerif rekao da nikada nije imao problem s tim, jer su Nino i Jasna bili nakon njihovog razvoda - ispričala je Sandra za Republika.rs.

Podsećamo, Nino Rešić pored Amele ima i ćerku Tamaru i Sandru, koje je dobio iz brakova sa Slavicom i Sarom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Walter

13.08.2022 15:15

Sa kime mi imamo posla,nepismenim,zatucanim i brbljivim prodanim dusama.