Psihijatar očitao bukvicu Mariji Kulić: Miljana ne može kući dok ne zaleči psihu! NIJE SMELA POD NOŽ SA SVOJOM DIJAGNOZOM

Autor:

Zabava

11.08.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Miljana Kulić, koja je i dalje na lečenju u Kliničkom centru Srbije, nikako nije smela da se podvrgne operaciji smanjenja želuca u psihički nestabilnom stanju kakvo je njeno, zaključio je tim lekara koji trenutno brine o njoj.

Psihijatar očitao bukvicu Mariji Kulić: Miljana ne može kući dok ne zaleči psihu! NIJE SMELA POD NOŽ SA SVOJOM DIJAGNOZOM

Foto: Youtube Zadruga Official

Pored nestabilnog stanja usled tromboze, poznata Nišlijka Miljana Kulić zbog neredovnog lečenja i preskakanja terapija zapala je u psihičku krizu, iz koje se neće iščupati ako se ne natera na psihoterapiju, tvrdi izvor koji ima uvid u lekarske izveštaje.

Zbog toga je, kako Republika dalje saznaje, psihijatar pod čijim je nadzorom Kulićeva trenutno, održao bukvicu njenoj majci Mariji i skrenuo joj pažnju na to da je trebalo prvo da se pozabave Miljaninim psihičkim stanjem, pa tek onda da je vode na operaciju želuca, tvrdi izvor blizak porodici. 

Foto: Republika

Marija Kulić se sad hvata za glavu

Naime, nakon što je Miljani dodeljena psihijatrijska terapija usled agresivnog i neartikulisanog ponašanja, usled kog je urlala na sestre i čupala kateter kad se probudila u šok-sobi u Beogradu, gde je prebačena iz Niša zbog tromboze, stručni konzilijum se pozabavio istorijom njenih psihičkih problema. Porodica Kulić je upozorena da mora ozbiljno da se postavi prema Miljaninoj dijagnozi i da joj pomogne da se zaleči, inače je neće pustiti kući.

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana tvrdila da nikad nije bila kod psihijatra

- Kada su je pitali koju terapiju je ranije imala, Miljana je slagala u bolnici da nikada pre nije imala psihijatra, pa su morali da uključe i njenu majku Mariju u celu priču s obzirom na to da svakako ona preuzima na sebe odgovornost za ćerku kada je njeno psihičko stanje u pitanju. Verovatno je tako bilo i u slučaju operacije u Turskoj, za koju je neko morao da da potpis jer nijedan lekar ne bi dozvolio da ide pod nož pacijent koji je toliko psihički nestabilan - tvrdi naš izvor i dalje navodi:

Republika

Foto: Blic TV printscreen

Marija Kulić u Kliničkom centru

- Ono što je zaključio psihijatar koji je sada dodeljen Miljani jeste da se u njenom slučaju radi o neredovnom lečenju i preskakanju terapije. Cela porodica se krajnje neozbiljno i neodgovorno postavljala prema njenoj dijagnozi, pa je tražio detaljan izveštaj od prethodnog doktora specijaliste, kao i celu istoriju njenih psihičkih oboljenja, da bi im strogo podvukao kako ubuduće svi moraju da se postave i pomognu joj u lečenju.

Foto: printscreen/ instagram.com/filip_car_capo_ck

Prva slika iz bolničkog kreveta

Kako dalje saznajemo, Kulićkino narušeno zdravlje koje su izazvale brojne komplikacije posle operacije smanjenja želuca umnogome zavisi i od njenog psihičkog oporavka, te ona neće biti puštena iz bolnice dok joj se ne odredi adekvatna terapija.

- Mariji nimalo nije svejedno jer je potpuno svesna, posle svega što se izdešavalo, da je prvo trebalo da se pozabave Miljaninim psihičkim stanjem, pa tek onda da razmišljaju o bilo kakvim metodama poboljšanja fizičkog izgleda, a kamoli o jednoj ovako zahtevnoj operaciji kakva je smanjivanje želuca - zaključuje naš sagovornik.


Mešala tablete i alkohol

Republika

Foto: instagram.com/miljana_kulic_official

Uzimala šta je stigla

Inače, Kulićka je svoju terapiju kršila i tako što je vrlo često mešala propisane tablete i alkohol, zbog čega je zapadala u teška psihička stanja, u kojima bi je teško iko mogao obuzdati. 
- Miljanu bi posle incidenata koje bi napravila u stanju alkoholisanosti, a u isto vreme pod dejstvom lekova za smirenje, antidepresiva ili šta li joj je u kom momentu već bilo propisano, stizalo kajanje. Ona bi u tim momentima obećavala da će prestati da pije, da će se strogo držati terapije, ali već prvom prilikom bi se ponovo vratila na staro - tvrdi izvor upućen u Miljanine oscilacije, kako u rijalitiju tako i u spoljašnjem svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
JA

12.08.2022 05:28

...i oni bi ovu bolesnicu da salju u Zadrugu opet ????

Aleksandra

12.08.2022 08:02

Sad kad je i strucno lice konstatovalo sta je dovelo do ovog stanja bolesnice treba trajno zabraniti njen ulazak u zadrugu i u bilo koje rialiti programe. Zabrinjavajuce je koliko njeno krhko zdravlje trpi od izlozenosti u ovim programima. Napravili ste od nje mecku Bozanu samo za pare a ona nije svesna svega oko nje. Sramota za srpsku javnost sta je dozvolila jer ovo se sve znalo

Dule

12.08.2022 09:34

Svega ovoga ne bi bilo da je na vreme lečena u Toponici kod Niša.

Bane

12.08.2022 17:58

kakve veze ima srpska javnost sa čergarima koji prave cirkus sa mečkom Božanom?