SKANDAL! Tamara Đurić PRETERALA, ćerku od godinu i po dana odvela na TRETMAN! Bebu dala na MASAŽU!

Autor:

Zabava

11.08.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Tamarini fanovi ostali su šokirani kada je objavila slike 18-mesečne devojčice u rukama maserki

SKANDAL! Tamara Đurić PRETERALA, ćerku od godinu i po dana odvela na TRETMAN! Bebu dala na MASAŽU!

Foto: Republika/O.Bogdanović

Starleta Tamara Đurić poznata je po estetskim intervencijama, kojima se redovno podvrgava, ali da će dete od godinu i po dana da vodi po salonima i daje ga na masažu, to niko nije očekivao. Tamarini fanovi ostali su šokirani kada je objavila slike bebe u rukama maserki, pa iako su od nje navikli na sve i svašta, ovo više nikome nije simpatično.

Foto: tamaradjuricinstagram

Tamara Đurić odvela ćerku na masažu

Da je Đurićka od onih majki koje od malih nogu žele ćerku da nauče na luksuz i ugađanje, bilo je jasno kada joj je kupila dečji automobil džip, kakav identičan, samo pravi, vozi i ona, a sad je otišla korak dalje, pa zaprepastila sve potezom.

Foto: tamaradjuricinstagram

Tamara Đurić se igra sa ćerkom

Tamara je ovoga puta rešila detetu da pruži nesvakidašnje iskustvo, pogotovo za jednoipogopdišnju devojčicu, a to je masaža u jednom salonu. Đurićka je to sve zabeležila kamerom, a da stvar bude gora, ponosna mama je snimak ćerke koja leži na stolu za masažu dok je masiraju dve devojke objavila na društvenim mrežama. Tretman masaže za odojče izaziva, najblaže rečeno, čuđenje, a Đurićkini pratioci se pitaju šta je sledeći korak i već strahuju šta bi starleti još moglo pasti na pamet.

BONUS VIDEO:

Foto:  

 

Komentari (0)

Loading