Soraja uhvaćena sa MILIONEROM! Starleta se ne odvaja od dečka, ljubi i mazi svog SREDOVEČNOG partnera!

Autor:

Zabava

09.08.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Soraja Vučelić uhvaćena sa dečkom kog krije od javnosti.

Soraja uhvaćena sa MILIONEROM! Starleta se ne odvaja od dečka, ljubi i mazi svog SREDOVEČNOG partnera!

Foto: instagram.com/sorajavucelic

Soraja Vučelić živi život na kakvom bi joj mnoge pripadnice lepšeg pola pozavidele. Brendirane krpice, skupi automobili i luksuzne destinacije i to sve, zahvaljujući dečku kog uporno krije od javnosti.

Republika

Foto: instagram.com/youtube. com

Soraja Vučelić

Međutim, ona je prošle nedelje uslikana u jednom luksuznom kompleksu u Crnoj Gori sa svojim partnerom, sa kojim se kako kaže izvor Kurira trudila da bude neprimetna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

 

Njih dvoje su se trudili da prođu neopaženo, što nisu uspeli jer su svi gledali u njih, nakon čega su se i sami opustili o pred svima se ljubili.

- Kad su se pojavili, svi su gledali u njih. Videlo se odmah da su u vezi. Deluju srećno i zaljubljeno. Čovek je srednjih godina i vidi se da je imućan. Čuli smo da je milioner i da ima ozbiljne poslove. Ona ga je non-stop ljubila i mazila, a on je uživao. Bilo mi je zanimljivo što sam na Instagramu videla da objavljuje storije, a neće da pokaže dečka. Još jedan dečko je bio sa njima i on je šerovao fotografije na svom Instagramu, ali nije pokazao Sorajinog dečaka, sa kojim je ležala na ležaljci. Ovaj kompleks gde su uživali je skup i samo oni sa dubljim džepom sebi mogu da priušte taj užitak - priča sagovornik gorepomenutog portala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading