Sandra Afrika ISKEŠIRALA POLA MILIONA EVRA za novu JAHTU! Pevačica napravila SPISAK uslova, sve će joj biti ispunjeno!

Autor:

Zabava

09.08.2022

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika sebe počastila novom jahtom.

Sandra Afrika ISKEŠIRALA POLA MILIONA EVRA za novu JAHTU! Pevačica napravila SPISAK uslova, sve će joj biti ispunjeno!

Foto: instagram.com/sandraafrika

Sandra Afrika

Pevačica Sandra Afrika godinama unazad ima brod na Crnogorskom primorju po kome je dobro prepoznatljiva svima, ali se sada odlučila za promenu, te joj je brod koji već imao postao mali, zbog čega je rešila sebe da počasti jahtom.

- Sandra obožava leto i more, ali ne voli naročito da odlazi na plažu - počinje izvor za Alo i dodaje:

Republika

Foto: ST/V.Lukić

Sandra Afrika na svom brodu

- Najviše joj prija da se osami ili da s prijateljima bude izolovana daleko od očiju javnosti i običnog sveta, pa je plovilo idealno rešenje. Sandra brodom može da se odveze na otvoreno more ili da krstari od mesta do mesta, obilazi ostrva i uživa. To je i radila svih ovih godina kada je u Crnoj Gori, ali shvatila je da je došlo vreme da kupi veće prevozno sredstvo.

Kako se dalje navodi, Sandra je potražila savet kod poznavaoca nautike kojima je predala svoju listu želja, a oni su za nju pronašli idealnu jahtu.

- Umesto broda koji sada poseduje, Sandra će kupiti jahtu. Pored toga što želi veći prostor i ekskluzivniji enterijer, ona jahtu smatra i statusnim simbolom, pa će to biti jedan od znakova koji će nedvosmisleno ukazati na činjenicu koliko je uspešna na estradnom nebu. Napisala je spisak želja, a jedan od njenih prijatelja koji je i nautički stručnjak pomogao joj je da izabere savršeni model za sebe - otkriva izvor, i dodaje:

Republika

Foto: instagram.com/sandraafrika

Sandra Afrika kupila novu jahtu

- Nova jahta koštaće Afriku oko 500.000 evra. Imaće dve spavaće sobe, deo na otvorenom nalik dnevnoj sobi, kupatilo, kuhinju i toalet, a u skladu s vremenom u kome živimo, sve komande će moći da se vrše putem aplikacija na mobilnom telefonu. Sandra je poželela nešto bi se moglo nazvati pametnom jahtom iako će, kako je to obavezno, tokom plovljenja imati posadu - priča izvor i ističe da ona trenutno razmišlja o imenu za svoje novo plovilo, jer je poznato da se protiv malera uvek bira žensko ime za plovila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading