Bivša ljubavnica Šabana Šaulića pokazala novu tetovažu: Iza ovih stihova se krije tajna (FOTO)

Autor:

Zabava

08.08.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Izdrži moj bol, izdrži što možeš duže, izdrži moj bol, a ja ću tvoje suze", ispisala je pevačica deo Šabanove pesme na svom telu

Bivša ljubavnica Šabana Šaulića pokazala novu tetovažu: Iza ovih stihova se krije tajna (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ, e-stock/KOBRA

Pevačica Ivona Negovanović Cuca u žižu javnosti je dospela zbog navodne afere sa pokojnim kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem, nakon čije tragične smrti se ponašala kao ožalošćena, a onda je najednom potpuno nestala iz javnosti. 

Foto: Republika.rs

Paparaco Srpskog telegrafa uhvatio ju je sada na bazenu i tom prilikom ovekovečio pevačicu u vrlo slobodnom izdanju, ali ono što je svima zapalo za oko je nova tetovaža preko cele butine, na kojoj se čitaju stihovi Šabanove pesme "Izdrži moj bol".

Naime, Cuca je istetovirala stihove: "Izdrži moj bol, izdrži što možeš duže, izdrži moj bol, a ja ću tvoje suze."

Foto: Republika.rs

 

Podsećanja radi, o navodnoj aferi Cuce i Šabana se dosta pisalo, a i tada je jednom tetovažom koju je imala na domalom prstu podgrejala glasine. Međutim, kasnije je zbog medijskog pritiska reč Šaban izbrisala s prsta. Reklo bi se da je posle silnih turbulencija u životu zbog veze s pokojnim Šaulićem, posle njegove smrti, konačno pronašla mir, ali sećanje na njega je očigledno utkano u stihovima Šabanove pesme, koje je istetovirala na svom telu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading