On je VELIKA LJUBAV Goce Tržan: Pevačicin bivši dečko otkrio šta je učinio za nju, OVO mu nikada neće zaboraviti! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.08.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ovo je bivši dečko Goce Tržan, a za nju je učinio veliku stvar!

On je VELIKA LJUBAV Goce Tržan: Pevačicin bivši dečko otkrio šta je učinio za nju, OVO mu nikada neće zaboraviti! (FOTO)

Foto: e stock/zipaphoto

Dejan Dragojlović, bivši dečko Goce Tržan, svojevremeno bio glavna tema u domaćoj javnosti, kada je za jedan njen koncert kupio sve karte, kako bi pevala samo za njega, bio je njena najveća devojačka ljubav, koja ipak nije opstala, a evo kako danas, posle svega pevačica govori o njemu.

 

 

Da je to istina mislim da je novinarski posao da odeš u Sava Centar i da pitaš kada su sklonjene karte za Centar Sava. Za prvi dan. Karte za prvi dan Sava Centra sklonjene su dva dana posle zakazivanja koncerta. Toliko o marketinškom triku. U tom trenutku ja sam izdala album “Želim da se promenim”. Radila sam utorak, sreda, četvrtak, petak, subota i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu- objasnila je Goca u emisiji “Iz profila”.

Ipak, ljubav nije opstala, a Dejan Dragojlović i Goca krenuli su svako svojim putem.

 

On je pažnju javnosti ponovo privukao kada je bio hapšen tokom operacije “Kraba” zbog navodnih malverzacija sa nabavkom uređaja u Institutu za onkologiju i radiologiju. 2016. godine Dragojlovića je sud oslobodio ovih optužbi.

Bivši dečko Goce Tržan ostavio je u njenom životu, pored lepih uspomena i ozbiljne traume. Naime, iako nikada nije imenovala osobu pored koje je pretrpela ozbiljno nasilje, Goca, koja je o tome govorila još 2017. godine, istakla je da je u svom emotivnom životu imala izuzetno težak period pre braka sa Ivanom, a mnogi su u tome prepoznali upravo Dragojlovića.

Foto: printscreen/youtube.com/ Goca Tržan

Goca Tržan u emisiji

 

Ne zanima me da li se on našao u priči, nije to nešto što me brine. Da sam htela da se zna ko je on rekla bih otvoreno, to je deo mog života, moje ličnosti, onoga što smatram da sam preživela i da me je nečemu naučilo. Nije bitno ko je to uradio nego da sam preživela i kako sam se izborila - govorila je Goca tada za medije.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading