Sin Dragane Mirković živi u DVORCU, vozi LUKSUZNE automobile, a destinacijom na kojoj letuje ŠOKIRAO! Ovo niko nije očekivao! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.08.2022

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Dragane Mirković u Hrvatskoj.

Sin Dragane Mirković živi u DVORCU, vozi LUKSUZNE automobile, a destinacijom na kojoj letuje ŠOKIRAO! Ovo niko nije očekivao! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Deca Dragane Mirković otvorili su svoje društvene mreže, a onog trenutka kada su otključali postali su u žiži interesovanja, te se svaki njihov korak pomno prati.

Republika

Foto: INSTAGRAM/MARKO.VNM

Marko Bjelić

Dragana je uvek isticala da njena deca bez obzira na novac koji imaju, ne žive luksuzno, ne razbacuju se i nemaju posebne želje, već žive kao svi njihovi vršnjaci, te da su u školi uvek bili dobri, kao i da nikada nisu bežali od posla, pa je tako Manuela tokom srednje škole radila i na recepciji u ''Ricu''.

Marko Bjelić je iznenadio mnoge svojim odabriom mesta za odmor. Naime, dok su neki očekivali da Draganin naslednik one u neke tropske ili luksuznije krajeve, on se odlučio za Hrvatsku, a kadrove sa plaže je podelio sa svojim pratiocima. Inače, Marko je poznat kao neko ko voli dobre automobile, koje neretko i deli na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: INSTAGRAM/MARKO.VNM

Marko Bjelić u Hrvatskoj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

07.08.2022 14:58

Sto se cudite, pa otac mu je Hrvat, ne pada iver daleko od klade