Snimak na kom policija HAPSI Teodoru Džehverović UZBURKAO JAVNOST! Pevačica zabrinula fanove, a ovo je PRAVA ISTINA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.08.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak na kom se vidi kako policajac hapsi Teodoru Džehverović izazvao je pravu buru na društvenim mrežama.

Snimak na kom policija HAPSI Teodoru Džehverović UZBURKAO JAVNOST! Pevačica zabrinula fanove, a ovo je PRAVA ISTINA! (VIDEO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Teodora Džehverović

Pevačica Teodora Džehverović poznata je kao estradna umetnica koja dosta ulaže u svoju karijeru, pesme i spotove, u čemu joj dosta pomažu spotovi svetskih zvezda, kojima ona pokušava nekako da parira. 

Pre nekoliko godina Teodora je izazvala veliki haos na društvenim mrežama i u javnosti zbog njenog snimka sa pripadnikom policije. Naime, tokom snimanja jednog spota, mala Džehva je imala i scenu gde je policajac obara na kola, a potom joj stavlja lisice na ruke i odvodi je u policijsku stanicu. 

Ovaj snimak postao je viralan na društvenoj mreži TikTok, a ljudi su pomislili da je u pitanju trenutna situacija, pa su se Teodorini fanovi uplašili da je napravila neki prekršaj. Na sreću, ovog puta policajac je bio samo statista u njenom spotu, koji danas broji i nekoliko miliona hiljada pregleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Jasta

07.08.2022 08:19

S V A S T A

Ilinka RS.

07.08.2022 19:46

Pa gdje to ide,pa ona je ,,zvijezda",za nju i njoj slicne pravila i zakon ne vaze!