Indi je operisala želudac i JEDVA PREŽIVELA! Mesec dana su joj se borili za ŽIVOT, izvađena joj je SLEZINA, povređen PANKREAS, otkrila JEZIVE DETALJE!

Autor:

Zabava

06.08.2022

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indi Aradinović otkrila detalje svoje borbe, podržala MIljanu Kulić.

Indi je operisala želudac i JEDVA PREŽIVELA! Mesec dana su joj se borili za ŽIVOT, izvađena joj je SLEZINA, povređen PANKREAS, otkrila JEZIVE DETALJE!

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Indira Aradinović Indi operisala je želudac nakon čega je došlo do komplikacija koje su je umalo koštale života, a kako se u sličnoj situaciji nalazi Miljana Kulić ona se uključila u emisiju ''Novo jutro'' gde je ispričala svoje iskustvo.

- Nije bilo nimalo naivno i lako, niti je operacija naivna i laka, ja sam toga bila svesna, ali da ću proći kao bos po trnju, nisam očekivala. Miljana je prošla slično, uz nju sam, znam kroz šta prolazi, pakao je. Sama pomisao da vam organ krvari i da vam ga uzvade, a drugi opet povređen, ja sam dva puta imala operaciju, to je začaran krug - počinje Indi i otkriva kako je došlo do komplikacija:

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Indi Aradinović

- Komplikacija je nastala zbog nepažnje ili momenta koji se desio kada se seče laserom želuca, došlo je do povrede drugog organa, ruka tog koji radi, stručnost, profesionalnost, došlo je do krvarenja slezine, koja je curirala i povređena, a potom i pankreas, dakle dva organa. Prvo otvaranje je bilo 9. marta, drugo posle dve nedelje i saniranje tog problema je bilo spašeno u Kliničkom centru, uz pomoć naših vrhunskih stručnjaka i doktora.

Indi je operisana u Srbiji i to ne u privatnoj klinici.

- Prva operacija je bila u državnoj bolnici, kod Novog Sada, tu je rađena operacija. Ima opcija i privatne klinike, ali je hirurg isti - kaže pevačica i otkriva koliko dugo je njen oporavak trajao:

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Indi Aradinović o operaciji želuca

- Moj oporavak je trajao dugo, spašavanje je bilo mesec dana, a posle sam imala kućnu negu i težak oporavak, nekih dva meseca.

Za sam kraj, Indi je svima preporučila da više puta razmisle pre ovog zahvata.

- Nisam kompetentna jer sam išla na operaciju, ali definitivno, ako ne moraju, ako zdravstveno nisu ugroženi, dobro ispitivanje, pregledi i kod psihiloga da se ide i da se proveri dobro i kod koga se ide.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading