Otkriveni nepoznati detalji iz života Ksenije Pajčin! Otkrivena njena povezanost sa kraljem Nikolom Petrovićem koja mnogo toga objašnjava!

Autor:

Zabava

06.08.2022

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ksenija Pajčin nasledila je mnogo toga od svojih predaka.

Otkriveni nepoznati detalji iz života Ksenije Pajčin! Otkrivena njena povezanost sa kraljem Nikolom Petrovićem koja mnogo toga objašnjava!

Foto: youtube.com/printscreen

Detektiv Braca Zdravković bio je gost emisije ''Novo jutro'' i tom prilikom govorio o tragično nastradaloj pevačici Kseniji Pajčin, pa otkrio kako je izgledalo njeno detinjstvo, kao i koji su joj koreni.

Foto: youtube.com/printscreen

Ksenija Pajčin

- Roditelji, zapravo otac Ksenije Pajčin se doselio iz Bosne, okolina Kupresa, sela koje je opevano guslama. Još dešavanja iz perioda Osmanlija. Ta porodica je dala puno heroja u narodnoj borbi, a i u drugom pokretu, četničkom. Borili su se kao hrabri borci. Nema nečasnih ljudi iz te porodice. Otac joj je došao za Beograd krajem 60-tih godina, završio je Pravni fakultet, tu je upoznao njenu majku Ljubicu, koja je poreklom iz Rijeke Crnojevića. Upoznali su se na fakultetu, otprilike su generacija. Bili su lepi, mladi, istih godina. Majka je rano zatrudnela, 77. godine, donela na svet prelepu devojčicu u decembru i nazvala ju je Ksenija. Odrasla je u iznajmljenom stanu na Karaburmi, iz te porodice je i Baja mali Knindža, to je muzikalna porodica. Nema Bosanca koji ne zna da peva - priča detektiv i dodaje:

Foto: printscreen/RTVPink

Braca Zdravković o Kseniji Pajčin

- Ksenija je od detinjstva volela i da peva i da igra. Znala je da bude u centru pažnje od malih nogu, još kao beba. Znala je da se popne na sto i izvede ples. Još tada je uspostavila kontakt između sebe i publike. Sa tim ubeđenjem je rasla, okružena ljubavlju. Preselili su se na Banovo brdo, tamo je upisala vrtić, a potom i osnovnu školu "Filip Kljajić Fića", Fića joj je očigledno sudbonosni nadimak. Kako je rasla, upisivala se u te sekcije. Obožavala je svoju babu Savu po majci, koja je bila član poznatih KUD-ova. Njena prabaka je bila dvorska dama na dvoru kralja Nikole na Cetinju. Bila je prelepa žena. Kad su dolazile te delegacije iz Francuske, ona je bila primer te ženske lepote. Ima tu poluplemićku genetiku. Genetika je čudo - dodao je Braca.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
SNIPER

06.08.2022 22:12

GENETIKA JE STVARNO CUDO, ETO KADA NEKO KO IMA ANTICKI LIK USTVARI LICI NA TROJANSKOG KONJA